Magyarázhatod itt még két oldalon keresztül,hogy ilyen meg olyan hülye vagyok,újra elmondom,hogy tudom amit tudok,és hiszek amiben hiszek.Ez rám tartozik,ill.max.azokra,akik nem kötekedésből kérdeznek,hanem valóban szükségük van a válaszomra.
Jobbulást!:D
Ok.Akkor most itt fejezzük be a beszélgetést.
MINDENKIT MEGKÉREK ITT,HOGY NE VEGYE KOMOLYAN AMIT ÍRTAM,NE TŐLEM TÁJÉKOZÓDJON! VANNAK ERRE MÁS EMBEREK.
Most megnyugodhatsz,hogy nem vagyok gonosz.Hülyének tarthatsz,ez a te döntésed.
"Jézus gyógyításának nem előfeltétele az SZTK elkerülése. Aki ebben hisz, az semmit sem ért az egészből."
Akkor csak a félreértés elkerülése véget:
Senkinek nem mondtam,hogy soha ne menjen orvoshoz.Ha nem sz.rat be az orvos,hogy levágják,ha azt mondja,hogy egy gyógyszeres kezeléssel+életmódváltással el lehet intézni,akkor én is inkább alávetem magam.Mert igaz,hogy lehetnek mellékhatások,de legalább megmarad a herém,jó eséllyel meggyógyulok.
"Az úgyis egyből kiderül vészhelyzetben, hogy jön-e válasz, vagy nem, és ha nem, akkor lehet, sőt kell is vágni."
Jött válasz.Mert valóban kerestem.És jól döntöttem.Mertem hinni és bízni.Persze semmit sem kötelező elhinni nekem,nem is erőltetem senkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!