" Biztos vagyok benne, hogy okosabb vagyok nálad és sokkal bölcsebb is."
Én meg az előbbi írásod alapján biztos vagyok benne, hogy egy ötödikes gyerek leköröz mindkettőben téged :D Mondd csak, ha nem értesz valamit és imádkozol azzal mire szoktál menni? :D Így lett meg anno a 6 elemi is, mi? :D
2016. máj. 24. 23:35
12/22 anonim válasza:
Ne bántsátok szegényt. Sok hívő van, és ő sem bánt titeket, mert nem hisztek Istenben. Lehet hogy butának tartjátok, de egyet tudok, ha csúfolódtok vele, azzal biztos nem fogjátok tudni megváltoztatni a nézetét. Értelmesen normálisan le kell ülni vele beszélgetni (mondjuk így gépen keresztül lehetetlen), egyedül azzal lehet elérni valamit. Különben meg nem baj ha hívő, nektek úgysem fog ártani vele. Én is hívő vagyok, és pont ezért vagyok rendes másokkal. Ha nem hinnék Istenben, én is csak egy deviáns hülye lennék, mivel elég hamar begurulok, és már sok embert sokszor megbántottam volna, így viszont sok embernek segítettem. Belátom, sokan visszaéltek vele, de a hitemmel és az ebből fakadó viselkedésemmel eddig szinte mindenki csak jól járt.
2016. máj. 25. 00:25
13/22 anonim válasza:
Nem akarom megvaltoztatni a nézetét, csak kinevetem, amiért ilyen hülye es korlátot. Úgy vélem a celomnak megfelelően kommenteltem, szóval kérlek a jövőben ne szólj bele a dolgomba es ne javíts ki ott ahol nem kértelek. Azért mert te valamit bele látsz, nem feltétlen jelenti azt, hogy az úgy van... Másoknak is ezzel a szemlélettel "segítettél"? Mert akkor lehet, hogy csak megtűrtek és a nagyra tartott segítőkészséged tized akkora erély, mint gondolod...
2016. máj. 25. 00:48
14/22 Pietrosol válasza:
Szia!
Miért kellene értened? Miért kell foglalkoznod egy ókori nép mítoszhalmazával?
2016. máj. 25. 10:08
15/22 A kérdező kommentje:
ha valaki nem osztja a nézetemet avallásról miért szól bele? azoknaktettem fel a kérdést akikugyanúgy hisznek mint én.
2016. máj. 25. 16:04
16/22 anonim válasza:
Mit nem értesz az Ószövetségből, kedves kérdező?
2016. máj. 25. 16:08
17/22 anonim válasza:
Nincs megszólítás így a GYIK regisztrált, válaszadó közösségének tetted fel a kérdést.
2016. máj. 25. 16:09
18/22 anonim válasza:
"ha valaki nem osztja a nézetemet avallásról miért szól bele? azoknaktettem fel a kérdést akikugyanúgy hisznek mint én."
Ne haragudj már,írtál róla,hogy mi a nézeted?
Írtad,hogy konkrétan mit nem értesz belőle? Pedig lett kérdezve.
2016. máj. 25. 18:07
19/22 anonim válasza:
"ha valaki nem osztja a nézetemet avallásról miért szól bele? azoknaktettem fel a kérdést akikugyanúgy hisznek mint én."
Tehát te olyan nézeteket osztasz a vallásról vagy akármiről, amiket NEM IS ÉRTESZ? Ennek mégis mi értelme van? Ráadásul tényleg nem említetted sehol, hogy egészen konkrétan mi a rákkal van a bajod és így valóban az az idióta válasz a leghasznosabb, hogy "imádkozz, aztán majd megérted... vagy nem".
2016. máj. 25. 18:11
20/22 anonim válasza:
Mondtam, hogy okosabb és bölcsebb vagyok, mert nem kellett tennem semmit azért, hogy saját magadból hülyét csinálj. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!