Miért nem értem a Bibliából az Ó szövetséget?
Figyelt kérdés
2016. máj. 24. 19:56
1/22 anonim válasza:
Mert egy hülyeség. Olvasd inkább az Újszövetséget, keresztényeknek az való, Ószövetséget csak a zsidók olvasnak.
2/22 anonim válasza:
#1 mintha az Újszövetség nem lenne hülyeség 😆 Az összes vallás hülyeség... 🙃
4/22 anonim válasza:
# 2
"Az összes vallás hülyeség..."
Ne abból indulj ki, amit itt olvasol. A hozzád hasonló IQ-fogyatékosok írják tele hülyeségekkel a vallási rovatot.
5/22 anonim válasza:
Szia!
Talán azért, mert 3500-2500 évvel ezelőtt íródott az akkori emberek gondolkodásmódja szerint. Ha megismered az akkori emberek gondolkodásmódját, az sokat segít a megértésben. :-)
Üdv. Péter
6/22 anonim válasza:
Mert logikátlan baromság az egész, de enélkül a logikátlan baromság nélkül az Újszövetség egy még nagyobb baromsághalmaz lenne. Szóval vagy megerőlteted magadat és "megérted", vagy pedig átgondolod a "hiteddel" kapcsolatos dolgaidat.
7/22 anonim válasza:
Én, ha nem értek valamit, akkor imádkozom. A legjobb dolog, amit tehetsz.
8/22 anonim válasza:
" Én, ha nem értek valamit, akkor imádkozom. A legjobb dolog, amit tehetsz."
Ja, eszedbe ne jusson gondolkozni!
9/22 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy okosabb vagyok nálad és sokkal bölcsebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!