Miért nem válaszolnak a Tanúk számtalan kérdésre?
Figyelt kérdés
Sziasztok, azt tapasztaltam itt az oldal, és a személyes beszélgetések folyamán is, hogy rengeteg kérdésre, melyet a tanúk tanításbeli tévedéseire akarják őket felhívni, valamiért csak pár kérdésre válaszolnak, vagy egyértelműen tiltakoznak a felhozott információk ellen, sokszor olyan kérdésekben, mint a pogány eredetek, szokások, Biblia ellenes információk szembesítésénél, általában kínos csend, vagy rögtön egy másik téma feldobása kerül sorra, sokszor próbáltam én is személyesen egy tanúval, volt olyan, hogy vénnel megtárgyalni néhány olyan dolgot, amit én tévesnek vélek felfedezni a tanúk tanításában, de egyszerűen amikor próbálok rátérni arra, hogy én segíteni szeretnék, és felhívni a figyelmét arra, hogy ez a Biblia szerint helytelen, akkor folyton kihátrálást észlelek, vagy olyat, amit már sokszor az ilyen beszélgetéseknél tapasztaltam, hogy megrágalmaztak, azzal, hogy szándékosan kötekedni akarok, ha én akarok segíteni neki, nekik akkor az kötekedés, de ha nekem van egy információm, és neki más véleményük, akkor miért kell automatikusan elfogadni, hogy én tévedek, és ők gondolnak valamit helyesen?2016. máj. 17. 20:56
11/12 anonim válasza:
Itt is tereltek csak: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__7..
Pedig biztos vagyok benne, hogy van annyi esze, hogy fel tudná fogni a kérdést, és mégsem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!