Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért vagyok szinte képtelen...

Miért vagyok szinte képtelen templomban lenni?

Figyelt kérdés

Ma muszáj voltam elmenni templomba,de valami eszméletlen erős érzés volt bennem,hogy ki kell mennem,hogy mit keresek itt,hogy nem szabad itt lennem. A gyomromban,a kezeimben is nagyon rossz érzés volt.

Gyerekkoromban jártam templomba,egy ideje viszont nagy viszolygás van bennem már a közelében is. Mitől van ez?

2016. máj. 16. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

Bemeséled magadnak.

Tetszett vagy sem? Hiszel vagy sem?

2016. máj. 16. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Sajnos nekem is voltak ilyen tüneteim, sőt még rosszabbak is katolikus - ez lényeges! a szentség jelenléte miatt!- templomban, mielőtt teljesen visszatértem volna az egyházhoz és felszámoltam teljesen előző életemet Jézus segítségével!

Megmondom én mivel foglalkoztam - elmerültem az okkultizmus bűnében!

Szerintem nézd végig az életedet - lehetőleg egy pap segítségével - mert igen, létezik ez a dolog!

Nem feltétlenül csak az okkultizmus okozza!

2016. máj. 16. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

több lehetőség is lehet valószínűleg valami régebbi berögzülés:

korábban ért valami olyan kényszer vagy rossz élmény amit a templomhoz kapcsolsz, lehet hogy logikusan nem, de valamiféle ösztönös szinten igen, teszem azt nagyon nem akartál kicsi korodban hittanra járni de kellett, esetleg pici korodban elvittek templomba és ott volt valaki akit te ilyesztőnek találtál, ezt kisgyerekként valós veszélynek hitted, de se menekülni ,se a szüleidhez védelemért fordulni nem tudtál

esetleg nagyon beléd verte a környezeted h az rossz hely aki oda jár az utálni kell stb stb, én is ilyen voltam korábban

esetleg régebben történt valami olyasmi h pl rosszul lettél, pont templomban és a kettőt összekötötted, persze megint nem tudatosan

illetve talán most amúgy is rosszul voltál, ez alapvetően független a templomtól, de nyilvánvalóan adja magát a félreértés

2016. máj. 16. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy mitől van ez...sokminden közrejátszhat benne valóban. De a lényeg az, hogy akkor kell csak igazán ottmaradnod a templomban, ha ezt érzed. Bármiért is van ez, úgy van ez valahogy, hogy sokszor az olyan gyógyszer, ami a leginkább hatásos, annak vannak a legnagyobb mellékhatásai is, illetve az a leginkább -olykor- drasztikusan érezhető tünetekkel ható.

Érdemes volna gyónnod és szentségekhez járulnod. Ennek módjában bármelyik pap úgy hiszem szívesen segíteni fog.

2016. máj. 16. 16:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Énekelj, amikor ott vagy, ez nekem mindig biztonságot ad, és tudom, hogy jó heleyen vagyok. :)
2016. máj. 16. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!