Jól tenném ha a gyerekem beiratnám hittanra? Van haszna belőle?
Ha a ti családotokban fontos, és szívesen járnának, akkor igen.
Én jártam, bár akkor még iskolában nem volt, hanem a helyi plébánián. Szerettem és most is szívesen gondolok vissza azokra az időkre.
Jó volt a társaság is.
Soha! Én most is hittanra járok de csak egyháztörténelmet veszünk és nagyon érezni az egész álszentséget, és hogy ránk van erőszakolva az hogy járjunk templomba stb..jövőre erkölcstanra megyek. Én azt ajánlom hogy semmiképp se irasd be. Semmi értelme.
12/L
Jártam óvodában és általános iskolában végig hittanra. Semmi hátrányom nem származott belőle, én szerettem.
Egy jó pap emberségre tudja tanítani és társaságban van, jól érzi magát. Minket anno vittek kirándulni is, meg mindenféle ünnepségeket szerepeltünk.
Ez hülyeség, hogy nem nyer vele semmit.
Bírom mikor olyan emberek mondanak valamiről véleményt, akik templomot még nem láttak belülről...ja de...az esküvőn....mert persze kell templomi esküvő egy ateistának...na mindegy.
Viszont tényleg jó legyen akihez beadjátok, mert különben utálni fogja és csak nyűg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!