Mikor válik külön észrevehetően az igaz és a hamis egyház?
Vagyis mikor lessz a szakadás,
már megkezdődött ez a folyamat ?
Bocsánat az offért:
7#:
Nem írogatok privátban, és nem mondogatom hogy üldöznek,
Igyekszem Biblián alapuló választ adni, amit lehet elfogadni vagy elutasítani.ézetben, de hazudni nem hazudozok,
Nem vagyok hazug, legfeljebb nem értenek egyet egy némely hitnézetemmel.
S Jehova nevét hirdetem, és a királyságát támogatom, akinek Jézus a kinevezett királya, akinek vezetését ismerem el.
Sajnálom, hogy ekkora harag és ellenséges érzés van benned, de ettől nem kell hamis rágalmakkal illetni sem engem, sem azokat akik őszinte szívből szolgálnak és békében élnek.
Persze ha ez szerez örömet neked akkor tedd, Te dolgod.
Egyébként a Malakiás versében van utalás erre:
(Malakiás 3:18) 18 Ti pedig újra látni fogjátok a különbséget az igazságos és a gonosz között, aközött, aki szolgálja Istent, és aközött, aki nem szolgálja őt.”
Ha megfigyeljük az előtte levő verset is akkor lehet megérteni igazán:
(Malakiás 3:17) 17 „Enyéim lesznek — mondja a seregek Jehovája — azon a napon, amelyen különleges tulajdont hozok létre. Könyörületes leszek hozzájuk, mint ahogyan könyörületes a férfi a fiához, aki szolgálja őt.
A különleges tulajdon pedig, azokat jelenti, akiket a Fia társuralkodójai lesznek. Királyok és papok, Krisztussal. Ők a felkentek, akikről a Jelenések könyve ír.
Azt gondolom tényleg együtt fog felnőni az igaz a hamissal.
Ezek elkülönülése nem felekezet v gyülekezeti szinten fog megtörténni, hanem egyénenként.
gyümölcseiről lehet felismerni ezeket. Ne imádjon senki hamis istent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!