Hol kell elhelyezni a szobában arról a tárgyról a fényképet amit meg szeretnék kapni?
olyan helyre kell tenni, ahol a legtöbbször láthatják a szüleid
hátha...
Ajánlom figyelmedbe a The Secret című dokumenum filmet,
így egyszerűbb, de könyv formájában is létezik, ha szeretsz olvasni. Ez nem buddhizmus, a titok csupán a pozitív gondolkodásban rejlik. Ha mindig negatív vagy, és pl. szerencsétlennek tartod magad, akkor az is leszel. Legyenek céljaid, igenis merj álmodozni róla, érezd magad közel azokhoz a dolgokhoz, eseményekhez, és küzdj érte. :)
Röviden ennyi, tényleg nézd meg a filmet, és érteni fogod.
A Feng shui szerint a gazdagság-pénz területére lehetne tenni ilyen képeket.A forma iskola szerint ,ha belépsz a szobád ajtaján,akkor a jobb kéz felől eső legtávolabbi sarok ez a hely.Ha az egész lakást veszed alapul,akkor a bejárati ajtóból nézve a jobb oldali,legtávolabbi sarokba helyezz ilyen képet-tárgyat,ami számodra a gazdagságot,(anyagi)vágyaidat jelképezi.
A Feng shuinak kínában 3000 éves múltja van.Régen csak a császárok alkalmazhatták.Ez a tudomány megfigyeléseken alapszik .Nem fog mindenkit egycsapásra milliomossá tenni,de azt sem lehet mondani,hogy marhaság.
Es a Titok mellett Popper Peter konyvei is a toppon vannak...
Minden a pozitiv gondolkodasrol szol, es ez igy igaz, ha valamihez ugy all hozza az ember, h "ez nekem biztos nem fog sikerulni" akkor az ugy is lesz! De ha valamire sokat gondolsz, ha rafokuszalsz, akkor megkapod. Barmi legyen is az. Nekem igy mar jottek el nagy dolgok az eletembe. Aki nem hisz benne, mint pl az elso par hozzaszolo, az ne csodalkozzon... Bar nem is ertem, h minek kell valamihez hozzaszolni, ha csak bunkosagot tud hozzafuzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!