Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vajon a hit gyülekezetében is...

Vajon a hit gyülekezetében is ugyanolyan felszinesek a fiatal lányok, mint "kint" a világban?

Figyelt kérdés
Vagy egy visszahúzódó srácnak nagyobb esélye van ott az ismerkedésre, vagy ott is ugyanúgy csak a külsőségek számitanak? Jó, azt tudom, hogy gyülisnek kell lennem, ez alapkövetelmény, ne ezzel gyertek.

2016. ápr. 26. 22:05
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
27%
Nem kell ehhez rejtett kamera, én is megmondom neked megint, hogy a Jobbikot sátáni erők működtetik. Erre már Vona Gábor is kezd rájönni, mert igyekszik a pártot középre kormányozni, és a szalonképtelen elemeket a perifériára szorítani. No problem. Ahogy mondtam már, ha a Jobbik lecseréli a politikáját, abbahagyja a zsidózást, cigányozást és általában a gyűlölködést, előbb-utóbb egy vállalható párttá válhat, és még az is előfordulhat extrém esetben, hogy a Hit Gyülekezete fogja egyszer gyűjteni nekik a kopogtató cédulákat. Ez az idő azonban még nem jött el, úgyhogy hacsak nagyon nagy irányváltás nem történik a Jobbik háza táján, valószínű, hogy 2018-ban a Facebookon is találkozunk a Szavazz a Jobbik ellen! oldalán. Gondolom ott is linkeket fogsz bemásolni, ahogy eddig tetted önálló vélemény híján, újabban névtelenül.
2016. ápr. 29. 00:16
 22/35 anonim ***** válasza:
57%

# 21

Az az önálló véleményem, hogy már-már groteszkül nevetségesek vagytok.

Picsogtok amiatt, hogy csúnyán néznek rátok meg, hogy megvádolnak titeket mindenfélével. De ti bezzeg nyomdafestéket nem tűrően ócsároltok másokat és rendíthetetlenül gyártsátok a hazugságokra épülő gyűlölködő rágalmazásaitokat.

2016. ápr. 29. 01:01
 23/35 anonim ***** válasza:
27%
Bocs, de nem a hitesek járnak fórumról fórumra, hogy a Jobbikot lejárassák, hanem fordítva. Nevesítve: nem én megyek utánad, hanem te jössz utánam. Én megvagyok nélküled, neked lételemed, hogy utánam koslass, mert nem hiszel a Bibliában, és a Biblia Istenében. Ebben a kontextusban most te személyesíted meg a Hit Gyülekezete kritikusait, én pedig a Gyülekezetet. Száz éves videókat linkelsz be, amik már száz éve is direkt rosszindulatból lettek megvágva, gondosan ügyelve arra, hogy kizárólag terhelőnek tűnő részletek legyenek összeollózva és még groteszk nevetségességről hablatyolsz? A magadban dúló valóságot vetíted ki a Hit Gyülekezetére, mert sokkal könnyebb így tenned, mint a tükörbe nézned, és szembenézni önmagaddal, és a benned levő diszharmóniával. Felettébb árulkodó, hogy annak idején egyetlen oldalt hoztak létre a Facebookon, hogy a Jobbikot leleplezzék, és az összes unatkozó jobbik-szimpatizáns azonnal ott termett, hogy belemaszatoljon az emberek véleményébe. Vajon a Hit Gyülekezetéről hány fórumon beszélnek jelen pillanatban is nyomdafestéket nem tűrő stílusban? Ahogy utaltam már, a Szavazz a Jobbik ellen! oldala 2014. április 7-én, a választások után közvetlenül megdermedt, és minden bizonnyal úgy is marad 2018-ig. Ez azt bizonyítja, hogy sem a hitesek, sem pedig a Facebook oldal szimpatizánsai nem gyűlölik a Jobbikot, noha határozott véleményük van róla. Ez a vélemény azonban nincs bebetonozva, ha a Jobbik változtat, akkor ez a vélemény is változik. Nem így van ez veled, meg a hozzád hasonlókkal, ugyanis addig nem nyugszol meg, amíg a Hit Gyülekezete fennáll. Rossz hírem van: ha nem változtatsz ezen, soha nem fogsz megnyugodni, hanem egy űzött életed lesz, a Hit Gyülekezete ugyanis az Úr visszajöveteléig a megkérdezésed nélkül is fenn fog állni, Isten áldását pedig senki nem képes levakarni róla. Ez azt jelenti, hogy nemhogy összeesni nem fog, hanem egyre inkább kiterjed, és egyre több ember fog szembesülni azzal, hogy amit te is terjesztesz, szemenszedett hazugság. Ha a bölcsesség szikrája megvan benned, akkor nyitva hagyod Isten számára az ajtót, ha nincs, akkor menthetetlen vagy.
2016. ápr. 29. 12:13
 24/35 anonim ***** válasza:
71%
De jó, hogy te mondod meg, hogy miben hiszek...
2016. ápr. 29. 23:38
 25/35 anonim ***** válasza:
24%

Nem én mondom meg. A te ellenségképed maga a Hit Gyülekezete, ez lejön minden hozzászólásodból. Ha hinnél a Bibliában, és a mögötte levő Istenben, akkor a Sátánt tekintenéd az ellenségednek, nem pedig azokat, akikről azt gondolod, hogy a befolyása alatt vannak. Másrészt tudnád, hogy a gonoszt lehetetlen a saját fegyvereivel - azaz a gonosszal - legyőzni, ugyanis Isten nem vesz részt az ilyesmiben.

Ha Istenben hinnél, akkor legelőször kikérnéd az Ő véleményét például a Hit Gyülekezetével kapcsolatban, mielőtt eldöntenéd, hogy hova soroljad. Persze ez egy életmód, kikérni Isten véleményét a legapróbb dologban is, de ez egy életen át tartó folyamat. A te véleményed a saját individuumodból - vagy másik emberéből - származik, nem pedig Istenből.

Továbbá, ha hinnél a Bibliában és a mögötte levő Istenben, akkor hinnél a bibliai próféciákban, amelyek megprófétálták háromezer éve, hogy Izrael szét lesz szórva a nemzetek között, de az idők végén maga Isten gyűjti őket ismét össze az ősi földjükön, és helyreállítja őket. Ha hinnél, akkor velünk együtt örülnél annak, hogy a szemed előtt teljesednek be több ezer éves próféciák. De te csak akkor volnál hajlandó hinni ebben, ha Isten dicsősége leszállt volna Izraelre, és az összes zsidó a föld fölött lebegne tíz centivel, és világítana, mint Mózes, és szózat jönne az égből: "Igen, Izraelt én szórtam szét, és én is gyűjtöttem össze, és megőrzöm, mint pásztor a maga nyáját!". Bár amilyen megátalkodottságot eddig felmutattál, azt mondanák: "Ez is csak egy vélemény!". Pedig minél előbb megérted, annál jobb lesz neked: a Biblia Istene Izrael Istene. Az Úr Jézus Krisztus azonos az Ószövetség Istenével, Aki testben eljött. Miután feltámadt nem vetkőzte le zsidó identitását, és nem fordult a zsidóság ellen, hanem továbbra is támogatja őket.

Ha te a Biblia Istenében hinnél, akkor evangéliumot hirdetnél, de az üzeneted lényege nem Jézus Krisztus, hanem az, hogy a Hit Gyülekezetében csúnya dolgok vannak. Olyan vagy, mint egy madárijesztő. Immár huszonhárom éve járok kisebb-nagyobb szünetekkel a Gyülekezetbe. Azokon az általad rendszeresen belinkelt összeollózott istentiszteleteken én is ott voltam méghozzá vágatlanul. Nem történnek a Hit Gyülekezetében csúnya dolgok. Aki mást állít, az vagy nem ért semmit, vagy már megkeseredett a Gyülekezetre, de valaha ő is együtt örült velünk. Persze olyan is van, aki szimplán rosszindulatú. A megtévesztettségnek is vannak fokozatai. Isten azonban nem vesz részt gyülekezeteket lejárató kampányban. Ha az egész Hit Gyülekezete tele lenne sátáni vetéssel, azaz "konkolyperjével", vagy más néven "szédítő vadóccal", és az Úr angyalai megkérdeznék a Názáreti Jézus Krisztust, hogy vajon jó magot vetett-e el, mire Ő azt válaszolná, hogy ez az Ellenség műve, azt is mondaná az angyaloknak, hogy nehogy kiszaggassák a konkolyperjét, nehogy esetleg velük együtt a búza is kiszakadjon. Innen tudható, hogy te nem Jézus Krisztus munkatársa vagy. Téged soha nem érdekelt a búza, téged csak a konkolyperje kiszaggatása motivál, pedig még a növényhatározót sem tanulmányoztad. Szerintem válts munkaadót, és munkakört, különben előbb-utóbb nem velem találod magad szemben, hanem a Biblia Istenével.

Az pedig, hogy honnan tudható mindez nem nagy titok. Jézus azt mondta, hogy a szív bőségéből szól a száj - ebben az esetben a billentyűzeten pötyögő ujjak. Amikor az ember megnyilatkozik, akkor a szívének a tartalma bújik elő. A te megnyilatkozásaid rosszindulatúak, a konszenzus keresésének a leghalványabb szándéka nélkül. Ahányszor erre tévedsz, annyiszor linkeled be a "leleplező" videóidat, amikről azt sem tudod, hogy egyáltalán igazak-e úgy, ahogy összevágták. Szerinted botrányos olyat állítani, hogy a Jobbikot a Sátán irányítja, szerintem pedig az a botrányos, ha ezt valaki tagadja. A Sátán embergyilkos, a Jobbik pedig olyan eszméknek adott teret, amik fölött a történelem már pálcát tört. Amikor a Jobbik szakít ezekkel az ideológiákkal, az azt fogja jelenteni, hogy a Sátán náluk alkalmasabb alanyt talált.

2016. ápr. 30. 10:15
 26/35 anonim ***** válasza:
40%

14-es vagyok ,azoknak akik lepontoztak:

Kérlek látogassatok meg egy hit gyülis iskolán belül rendezvényt , ifi rendezvényt ,vagy akár csak nézzétek meg a "Hit csarnok" folyosóit.

Máris érteni fogjátok ,hogy miről írtam...

Üdv!

2016. máj. 1. 17:19
 27/35 anonim ***** válasza:
14%
Hát én nem értem. Semmivel sem felszínesebbek, mint például te, amikor általánosítasz.
2016. máj. 1. 21:12
 28/35 anonim válasza:
67%
Sokkal bigottabbak és felszínesebbek, mint a kinti lányok. Tapasztalat.
2016. máj. 1. 21:14
 29/35 anonim ***** válasza:
30%
Égnek áll a hajam, amikor azok az emberek emlegetik a felszínességet, akik úgy beszélnek más emberekről, mint akiknek belőlük tizenkettő egy tucat. Minden egyes ember önálló szuverén személyiség. Még ha vannak is negatív tapasztalataitok, mert vannak, ti magatok is felszínesek vagytok, amikor azt állítjátok, hogy azok az emberek, akiknek a felszínét megláttátok, másból sem állnak, csak felszínből. Arról nem is beszélve, hogy felnőtt embernek - már amennyiben tényleg felnőtt emberről van szó, nem pedig egy kamaszról - illene tisztában lennie azzal, hogy amikor az emberek csoportban vannak, akkor nem tárulkoznak ki, hanem felveszik a csoport viselkedési normáit, bármi is legyen az. Ez a szocializáció. Aki nem lát e mögé a kultúrmáz mögé, az még a véleménye kialakításában is felszínes, mert még nem is hallotta meg a mély csendességét, csak a felszín fecsegését, mégis messzemenő következtetéseket von le abból. Na, ez az igazi felszínesség.
2016. máj. 2. 07:02
 30/35 anonim ***** válasza:

#29:

Én nem általánosítottam ,csak az élményeimet írom le.

Amúgy meg valóban vannak olyan lánykák akik azt hiszik ,hogy szex nélkül meglesznek és csak úgy a semmiből pattan egy gyerek ,de rájönnek ,hogy a "cúnya világi fiúckáknak" ez nem preferál... :)

Üdv!

2016. máj. 2. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!