Vajon a hit gyülekezetében is ugyanolyan felszinesek a fiatal lányok, mint "kint" a világban?
# 21
Az az önálló véleményem, hogy már-már groteszkül nevetségesek vagytok.
Picsogtok amiatt, hogy csúnyán néznek rátok meg, hogy megvádolnak titeket mindenfélével. De ti bezzeg nyomdafestéket nem tűrően ócsároltok másokat és rendíthetetlenül gyártsátok a hazugságokra épülő gyűlölködő rágalmazásaitokat.
Nem én mondom meg. A te ellenségképed maga a Hit Gyülekezete, ez lejön minden hozzászólásodból. Ha hinnél a Bibliában, és a mögötte levő Istenben, akkor a Sátánt tekintenéd az ellenségednek, nem pedig azokat, akikről azt gondolod, hogy a befolyása alatt vannak. Másrészt tudnád, hogy a gonoszt lehetetlen a saját fegyvereivel - azaz a gonosszal - legyőzni, ugyanis Isten nem vesz részt az ilyesmiben.
Ha Istenben hinnél, akkor legelőször kikérnéd az Ő véleményét például a Hit Gyülekezetével kapcsolatban, mielőtt eldöntenéd, hogy hova soroljad. Persze ez egy életmód, kikérni Isten véleményét a legapróbb dologban is, de ez egy életen át tartó folyamat. A te véleményed a saját individuumodból - vagy másik emberéből - származik, nem pedig Istenből.
Továbbá, ha hinnél a Bibliában és a mögötte levő Istenben, akkor hinnél a bibliai próféciákban, amelyek megprófétálták háromezer éve, hogy Izrael szét lesz szórva a nemzetek között, de az idők végén maga Isten gyűjti őket ismét össze az ősi földjükön, és helyreállítja őket. Ha hinnél, akkor velünk együtt örülnél annak, hogy a szemed előtt teljesednek be több ezer éves próféciák. De te csak akkor volnál hajlandó hinni ebben, ha Isten dicsősége leszállt volna Izraelre, és az összes zsidó a föld fölött lebegne tíz centivel, és világítana, mint Mózes, és szózat jönne az égből: "Igen, Izraelt én szórtam szét, és én is gyűjtöttem össze, és megőrzöm, mint pásztor a maga nyáját!". Bár amilyen megátalkodottságot eddig felmutattál, azt mondanák: "Ez is csak egy vélemény!". Pedig minél előbb megérted, annál jobb lesz neked: a Biblia Istene Izrael Istene. Az Úr Jézus Krisztus azonos az Ószövetség Istenével, Aki testben eljött. Miután feltámadt nem vetkőzte le zsidó identitását, és nem fordult a zsidóság ellen, hanem továbbra is támogatja őket.
Ha te a Biblia Istenében hinnél, akkor evangéliumot hirdetnél, de az üzeneted lényege nem Jézus Krisztus, hanem az, hogy a Hit Gyülekezetében csúnya dolgok vannak. Olyan vagy, mint egy madárijesztő. Immár huszonhárom éve járok kisebb-nagyobb szünetekkel a Gyülekezetbe. Azokon az általad rendszeresen belinkelt összeollózott istentiszteleteken én is ott voltam méghozzá vágatlanul. Nem történnek a Hit Gyülekezetében csúnya dolgok. Aki mást állít, az vagy nem ért semmit, vagy már megkeseredett a Gyülekezetre, de valaha ő is együtt örült velünk. Persze olyan is van, aki szimplán rosszindulatú. A megtévesztettségnek is vannak fokozatai. Isten azonban nem vesz részt gyülekezeteket lejárató kampányban. Ha az egész Hit Gyülekezete tele lenne sátáni vetéssel, azaz "konkolyperjével", vagy más néven "szédítő vadóccal", és az Úr angyalai megkérdeznék a Názáreti Jézus Krisztust, hogy vajon jó magot vetett-e el, mire Ő azt válaszolná, hogy ez az Ellenség műve, azt is mondaná az angyaloknak, hogy nehogy kiszaggassák a konkolyperjét, nehogy esetleg velük együtt a búza is kiszakadjon. Innen tudható, hogy te nem Jézus Krisztus munkatársa vagy. Téged soha nem érdekelt a búza, téged csak a konkolyperje kiszaggatása motivál, pedig még a növényhatározót sem tanulmányoztad. Szerintem válts munkaadót, és munkakört, különben előbb-utóbb nem velem találod magad szemben, hanem a Biblia Istenével.
Az pedig, hogy honnan tudható mindez nem nagy titok. Jézus azt mondta, hogy a szív bőségéből szól a száj - ebben az esetben a billentyűzeten pötyögő ujjak. Amikor az ember megnyilatkozik, akkor a szívének a tartalma bújik elő. A te megnyilatkozásaid rosszindulatúak, a konszenzus keresésének a leghalványabb szándéka nélkül. Ahányszor erre tévedsz, annyiszor linkeled be a "leleplező" videóidat, amikről azt sem tudod, hogy egyáltalán igazak-e úgy, ahogy összevágták. Szerinted botrányos olyat állítani, hogy a Jobbikot a Sátán irányítja, szerintem pedig az a botrányos, ha ezt valaki tagadja. A Sátán embergyilkos, a Jobbik pedig olyan eszméknek adott teret, amik fölött a történelem már pálcát tört. Amikor a Jobbik szakít ezekkel az ideológiákkal, az azt fogja jelenteni, hogy a Sátán náluk alkalmasabb alanyt talált.
14-es vagyok ,azoknak akik lepontoztak:
Kérlek látogassatok meg egy hit gyülis iskolán belül rendezvényt , ifi rendezvényt ,vagy akár csak nézzétek meg a "Hit csarnok" folyosóit.
Máris érteni fogjátok ,hogy miről írtam...
Üdv!
#29:
Én nem általánosítottam ,csak az élményeimet írom le.
Amúgy meg valóban vannak olyan lánykák akik azt hiszik ,hogy szex nélkül meglesznek és csak úgy a semmiből pattan egy gyerek ,de rájönnek ,hogy a "cúnya világi fiúckáknak" ez nem preferál... :)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!