Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vajon a hit gyülekezetében is...

Vajon a hit gyülekezetében is ugyanolyan felszinesek a fiatal lányok, mint "kint" a világban?

Figyelt kérdés
Vagy egy visszahúzódó srácnak nagyobb esélye van ott az ismerkedésre, vagy ott is ugyanúgy csak a külsőségek számitanak? Jó, azt tudom, hogy gyülisnek kell lennem, ez alapkövetelmény, ne ezzel gyertek.

2016. ápr. 26. 22:05
1 2 3 4
 11/35 Inkviziciós detektív ***** válasza:
67%

"Egy visszahúzódó srácnak arra van esélye, hogy bedarálja a szekta."

Katolikusoknal meg azert kell ovakodni az ilyen sracoknak, nehogy a lanyok mellett rastartoljanak a pap bacsik is. xd

"1950

és 2002 között több mint 10 ezer katolikus hívő

állította azt, hogy gyerekként molesztálták az

egyházban. A vádak 4392 pappal szemben

bizonyultak hitelesnek....Az áldozatok 81 százaléka hímnemű

volt, szinte kivétel nélkül kiskorú fiú,

háromnegyedük tizenegy és tizenhét év közötti,

de 6 százalékuk hétévesnél fiatalabb kisgyerek."

2016. ápr. 27. 13:37
 12/35 anonim ***** válasza:
38%

# lepontozós detektív :D

"Katolikusoknal meg azert kell ovakodni az ilyen sracoknak, nehogy a lanyok mellett rastartoljanak a pap bacsik is. xd"

A katolikus papi pedofília sem mentség a szektásodásra. (Megjegyzem: nem vagyok katolikus.)

U.I.: A magyar nyelv ékezetes betűket használ. :P

2016. ápr. 27. 13:49
 13/35 Inkviziciós detektív ***** válasza:
78%
Szoval neked a bibliai hitgyakorlat szektasodas. Szerintem akkor sok lehetoseg nincs: kepregeny rajongo lehetsz. xd
2016. ápr. 27. 15:05
 14/35 anonim ***** válasza:
38%

Igen ,semmivel sem különbek.

Sőt még rá is tesznek egy lapáttal azzal ,hogy adják a "kedves hívő lánykát" kívül ,belül pedig a felszínesség felső foka.

Személyes tapasztalatból írom.

Üdv: egy ex-hit gyülis

2016. ápr. 27. 17:57
 15/35 anonim ***** válasza:
19%

De jó, hogy a hitgyülisek az őket kritizáló válaszok kitörlésével/lepontozásával demonstrálják a keresztény szeretetet és elfogadást.

https://www.youtube.com/watch?v=Z1U6b4QcrK8

2016. ápr. 27. 20:36
 16/35 anonim ***** válasza:
50%

Nem értem, mit akarsz igazából. Nem az a lényeg, hogy "gyülis" vagy e, hanem hogy keresztény vagy e. Ha nem egyezik az értékrended a lánnyal, akkor semmi esély tartós kapcsolatra. Eljátszhatod, hogy keresztény vagy, lehet hogy el is hiszi, de mire jó ez??

Amúgy igen, vannak lányok, a gyülekezetben akik nem keresztényi módon élnek, de sokan vannak akik a Bibliát komolyan veszik, azoknál nincs esélyed...

2016. ápr. 27. 23:09
 17/35 anonim ***** válasza:
25%
Tizenötös, a rágalmazás közönséges hazudozás, nem pedig kritizálás, ráadásul rosszindulatú személyeskedés. Ennyit a keresztény szeretet demonstrálásáról. A rágalmazás sokkal súlyosabb, mint az, ha valaki a rágalmazót legális eszközökkel elhallgattatja. Még jót is tesz neki, mert nem tetézi a bűneit újabbakkal.
2016. ápr. 28. 10:06
 18/35 anonim ***** válasza:
65%
Jajj hagyjuk már! Semmit se tudtok a gyülekezetről! Én is jártam oda, majd 20 évig és egy olyan ember lett a férjem aki nem oda járt! Volt belőle balhé, de sz*rtuk le magasról! Én mai napig hívő vagyok, csak a gyülekezetből lett elegem
2016. ápr. 28. 11:24
 19/35 anonim ***** válasza:
56%

Asperrimus

" a rágalmazás közönséges hazudozás, nem pedig kritizálás, ráadásul rosszindulatú személyeskedés."

Akkor ez mi?

[link]

„Áldjátok azokat, a kik titeket kergetnek; áldjátok és ne átkozzátok.” (Rm 12,14)

Ennyit a keresztény szeretetről...

2016. ápr. 28. 12:38
 20/35 anonim ***** válasza:
58%
"Én mai napig hívő vagyok, csak a gyülekezetből lett elegem" - ezzel azt hiszem, vagyunk így egy páran, bár én "csak" 10 évig húztam, akkor is csak félgőzzel. :)
2016. ápr. 28. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!