A szabadelvű emberek a boszorkányok leszármazottai?
Olyanoké, akik a pestist terjesztették, mérgezték a kutakat.
Manapság pedig minél nagyobb perverzióra, erkölcstelenségre sarkallanak.
Ők a kígyó, a bibliából.Vagyis, ők testesítik meg az erkölcstelenséget.
Amikor hallgatom olvasom őket, az a gyanúm, hogy valami gonosz szállta meg őket.Hiszen, nagyon keresztényellenesek.
mi a helyzet kérdező? nem találtál a valóságban boszorkányüldöző keresztényeket? Gondoltad alkotsz akkor egyet, hátha kiugrik egy másik és akkor már lehet joggal gyűlölködni?
olyan ez mint mikor egy náci kétségbeesetten küzd, hogy megtalálja azt az 1 gyerekvért ivó zsidót :D
"Amikor hallgatom olvasom őket," - ????
Bejárnak hozzád? Vagy te hozzájuk? Hol olvasod őket???
Lehet, hogy veszélyben vagy?
Ugye az nem jut el a tudatodig, hogy a "szabadelvűségnek" köszönheted nem csak azt, hogy egy ilyen debil kérdést kiírhatsz, hanem magát az internetet is?
Az pedig, hogy boszorkányokat és a szabadelvűséget egy kalap alá veszed, annak a cáfolhatatlan jele, hogy az IQ-d nem éri el a 80-at.
Szóval szerinted a szabadelvűség ( "mindenkinek joga van bármihez, amivel nem sérti más jogát")rossz.
Mit tartasz jónak?
Mindig kell valami utálni való az embereknek. Némi papolás a felebaráti szeretetről, aztán kutakodás valami gyűlölködni való után. Nem is értem, miért nem vagyok vallásellenes. Talán a szabadelvűségem miatt.
Ja, tényleg, most esett le, hogy kevered a szabadelvűséget a szabadossággal, vagy valami....ha már bepötyögtem nem törlöm ki....kicsit lehetnék összeszedettebb....
Kedves 8-as
Ezzel a gondolattal nem vagy egyedül:-)
# 8
Így van. Már Lenin elvtárs is megmondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!