Miért szégyen a testem?
"Sok nő, ha hallaná, hogy egyes férfiak milyen módon beszélik ki egymás között a nőismerőseik küllemét, lesütött tekintettel, földig érő ruhákban járnának, mert annyira megalázó lenne a számukra, hogy nem személynek tekintik őket, hanem szimpla húsárunak."
Ez nem a nők szégyene szerintem. Semmit nem kell szégyellned, viszont úgy kell öltöznöd és viselkedned, hogy ezt később se szégyelld. A szex nem rossz dolog, de férfi és nő között kell hogy megtörténjen, nem magadban. Szigorúan csak két emberre tartozik. Csak olyan férfit tisztelj meg a tested szépségével és a szexel , aki téged tud értékelni, mint nőt és mint embert, elsősorban a lelkedbe szerelmes és akiről biztosan tudod, hogy soha nem fog az érzéseiddel visszaélni, teljesen és őszintén megbíztok egymásban.
Asperrimus
Aztán miért kellene neki bármit tennie, annak érdekében, hogy ne beszéljenek róla alpári stílusban. Fordítsuk meg a dolgot. Egy férfit beszélnek ki a nők a kinézetét illetően alpári stílusban. Miért kellene a férfinak változtatni a külsején?
Ne fordítsuk meg! Amit te mondasz, az légből kapott, amit meg én mondok, az sokszorosan megismétlődött a fülem hallatára, akár az általános iskolában, akár a középiskolában, akár a katonaságnál, akár a munkahelyen, ezt tanúsítom. Én a magam részéről nehezen tudok elképzelni olyan szituációt, amikor nők egymás között azt ecsetelnék, hogy milyen módon másznák meg a látóterükön belül, de hallótávolságon kívül tartózkodó mit sem sejtő férfit, mijét, hogyan, mivel és hányszor vennék kezelésbe, különösen azt nem tudom elképzelni, hogy mondjuk az utcán egymás után felbukkanó férfiakat gusztálgatnák, és mindenfajta perverz kontextusban emlegetnék őket. Különösen nem tudom elképzelni, hogy utánuk is kiabálnák ezeket. Egészséges nőkről beszélek, nem nimfomániás némberekről.
Amúgy a férfiaknak is fel kell öltözniük, tévedés, hogy náluk nem számít. Számít. A pucérkodás a történelem nagyobbik részében a szubkultúrára volt inkább jellemző, illetve a jóléti társadalmak felső rétegére, akik unalmukban azt sem tudták, hogy mit csináljanak magukkal. Normális ember a társadalmi érintkezés során felöltözve érzi jól magát, nem pedig önmagából kivetkőzve, mindenki felé a 'szabad' jelzést villogtatva, különösen akkor nem, ha nem az. Sőt, ha szabad is még valaki, jó esetben nem mindenki számára az. A ledér öltözet azonban mindenki számára ezt a jelzést küldi, akár tetszik, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!