Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az öngyilkosok a vallások...

Az öngyilkosok a vallások szerint miért jutnak a pokolra?

Figyelt kérdés
Ha valaki olyan messzire elmegy hogy megölje magát azt nyomós okkal teszi. Számára az élet inkább büntetés mint ajándék és képes inkább a pokolra jutni csak hogy végre vége legyen. Nem elég kegyetlen hogy annyira nyomorulságos élete van valakinek hogy véget akar vetni neki még pokolra is kerül csak szerintem teljesen igazságtalan ez az egész? Ahelyett hogy végre békére lelne még a túlvilágon is szenvednie kell... ez szerintem a legkegyetlenebb amit isten megtehet. A vallásokban általában kimondják hogy isten igazságos de akkor mi ez ha nem igazságtalan?

2016. ápr. 15. 17:07
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
19# ha létezik a pokol, ha nem (nem tudhatjuk biztosan) akkor sem volt ostobaság kitalálni mert rengeteg embert a pokoltól való félelem tart vissza attól hogy bűnöket kövessen el (gyilkolás,erőszak,gyerekmolesztálás,stb) úgyhogy a pokol fogalma nem hülyeség. Ha nem tartanék a pokoltól lehet már én is tettem volna dolgokat...
2016. ápr. 20. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!