Hogyan lehet megtalálni a Máté 7:13,14-ben leírt "keskeny utat"?
Honnan ismerheti fel valaki, hogy azon jár?
Van valamilyen bibliai támpont?
Ha beírom a google-ba a kérdést, akkor ki fogja dobni az aktuális őrtorony folyóiratot? Ez a heti térítésbe tartozik vagy a napiba?
Neked mit jelent? Szerinted ez a keskeny út, hogy őrtoronyból származó kérdést teszel fel, majd jön pár másik jehovista, akik bemásolják azt, amit az őrtorony leírt válasznak, és akkor tökre örültök magatoknak?
épp akartam írni, hogy vigyázz mert egyszer én is kieírtam kb ezt a kérdést erre privátban elkezdtek bombázni a jt-k ,hogy az őrtorony a keskeny út, erre... erre... erre... ki írja ki a kérdést? XDXDXD
nemsokára felnyitok egy konzervet nem csodálkoznék ha abban is lenne valami őrtorony szóróanyag
Köszönöm kedves első, osztom a véleményedet.
De az utánad válaszzolók(2,3) is azt gondolják magukról, hogy ott járnak, hiszen erről írtak:-)
Köszönöm 6-os:-)
Jó lenne ilyen emberek közelségében élni:-)
Ez a "keskeny út" nem azt jelenti, amivel a hitgyüli, tanúk és más szekták érvelnek: Miszerint azoknak van igaza, akik kevesebben vannak és szembeszállnak a gonosz többségi katolikusokkal.
Ez elsősorban életmódbeli "keskeny utat" jelent.
Az írásod ezen részével egyetértek: "Ez elsősorban életmódbeli "keskeny utat" jelent."
De hogyan lehet megtalálni? Ez volt a kérdés:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!