Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért csinál ilyet egy szerete...

Miért csinál ilyet egy szeretet hirdető tanú?

Figyelt kérdés
Sziasztok, mostanában egyre többször van, hogy a válaszaimat amiket a tanúknak intézek képtelenek nyilvánosan kezelni, ezért privátban küldözgetnek mindenféle undorító levelet, amelyik tanú azt fogja írni, hogy ez nem igaz, be fogom másolni névvel együtt az összes kicsit sem krisztusi szeretetű levelet. Miért csinálnak ilyet azok az emberek akik az elképesztő szelídségű krisztusi szeretet "hirdetik" ?
2016. ápr. 9. 10:35
1 2
 11/15 KZitus ***** válasza:

Kedves kérdező:-)

Higgadj le, gyugodjál le, mert ilyen állapotban a hozzászólásod nem tükrözi a krisztusi tanítást.

Miért gyűlölsz engem? :-) Hiszen hozhatja az élet úgy, hogy meg kell mentened az életemet, vagy nekem a tiédet.

Szerinted ilyen hangulatodban ki tudnál húzni a vizből mint fuldoklót? Lás kérlek túl az előítéleteden :-)... hahó én is csak egy ember vagyok(és te is), akiért meghalt Krisztus :-)

Szép estét kívánok neked :-), és szeretettel üdvözöllek :-)

2016. ápr. 9. 18:36
 12/15 KZitus ***** válasza:
ja, a levelet(eket)) még mindig várom:-)
2016. ápr. 9. 18:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Már írta, hogy nem fog ide visszanézni. Vagy nem értesz egy egyszerű szöveget????
2016. ápr. 10. 15:37
 14/15 anonim ***** válasza:

"nekem itt már nincs több dolgom."

Hát szerintem volna.

Azt mondom: nem igaz!

"amelyik tanú azt fogja írni, hogy ez nem igaz, be fogom másolni névvel együtt az összes kicsit sem krisztusi szeretetű levelet"

Most várom, hogy bizonyíts.

2016. ápr. 10. 17:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet vannak ilyen tanúk, de az már az ő szegénységi bizonyítványuk. És nem is biztos, hogy tanúk...
2016. máj. 3. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!