Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy tudnak itt egyesek...

Hogy tudnak itt egyesek ennyit írni? Ezeket valaki elolvassa?

Figyelt kérdés
Gyakran látok itt olyan válaszokat, ami már kész kisregény. Benne pontos igehelyek, bibliai idézetek. Ezeket tényleg fejből írják, vagy kimásolják valahonnan? Egyetlen más kategóriában sincsenek ilyen hosszú válaszok.
2016. ápr. 4. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én az egyik ilyen renitens vagyok. Szeretek pontos és kielégítő választ adni. Nagyon sok kérdésre megvan a válasz a gépemen, logikusan ezeket nem írom le újra, hanem bemásolom. Van amikor nekiülök és megírom, ha új a téma, és néha ez kicsit hosszabbra sikerül. Sok forrást használok a gépemről.

Üdv. Péter

2016. ápr. 4. 12:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Aha, akkor neked ilyen nagy küldetéstudatod van? Nem félsz, hogy sokan nem fogják elolvasni az ilyen hosszú írásokat? Szerintem sokkal célravezetőbb tömören leírni a lényeget,aztán válaszolni a felmerülő kérdésekre.
2016. ápr. 4. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nos nem, én az vagyok, aki bevállalja, hogy néha hosszabban is kommentel, és másolja a korábbi kommentjeit, ill. jó sok anyag van a gépemen, amiből bemásolok, ha olyan a téma.

Ahogy látod, azért nagyon sokszor csak röviden és tömören írok, arról ami a lényeg. Csak akkor írok bővebben ha a téma úgy kívánja. Az én kommentjeim felismerhetők az aláírásomról. Soha nem kommentelek enélkül.

Én azt gondolom minden komolyan gondolkodó kereszténynek nagy küldetéstudata van. Ha nem, az igen nagy baj! :-)

Amúgy nem félek, akit érdekel az elolvassa, akit pedig nem az nem. Ennyire egyszerű...

Üdv. Péter

2016. ápr. 4. 15:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszodat.
2016. ápr. 4. 16:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja
ápr. 25. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!