Hogy tudnak itt egyesek ennyit írni? Ezeket valaki elolvassa?
Szia!
Én az egyik ilyen renitens vagyok. Szeretek pontos és kielégítő választ adni. Nagyon sok kérdésre megvan a válasz a gépemen, logikusan ezeket nem írom le újra, hanem bemásolom. Van amikor nekiülök és megírom, ha új a téma, és néha ez kicsit hosszabbra sikerül. Sok forrást használok a gépemről.
Üdv. Péter
Szia!
Nos nem, én az vagyok, aki bevállalja, hogy néha hosszabban is kommentel, és másolja a korábbi kommentjeit, ill. jó sok anyag van a gépemen, amiből bemásolok, ha olyan a téma.
Ahogy látod, azért nagyon sokszor csak röviden és tömören írok, arról ami a lényeg. Csak akkor írok bővebben ha a téma úgy kívánja. Az én kommentjeim felismerhetők az aláírásomról. Soha nem kommentelek enélkül.
Én azt gondolom minden komolyan gondolkodó kereszténynek nagy küldetéstudata van. Ha nem, az igen nagy baj! :-)
Amúgy nem félek, akit érdekel az elolvassa, akit pedig nem az nem. Ennyire egyszerű...
Üdv. Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!