Miért követelik egyesek Ferenc pápától, hogy legyen kemény és gyűlölködjön a migránsok ellen?
Vajon Jézus nem azt tette volna, amit most ő tesz?
Jézusnál pedig ki lenne keresztényebb?
Nem követelek senkitől semmit. Ha naponta ötezer (nincstelen) ember nyomul be az országba, azt egyetlen ország sem viseli el. Összeomlik az egészségügyi, szociális, oktatási rendszere, ami egy ország működéséhez pedig kell. Ezt mindenki tudja - vannak akik mégis erőltetik -és a kereszténységre hivatkoznak - és ezek egy része, azonos azokkal, akik karácsony előtt gyalázzák a keresztényeket. Szabad gondolkozni, nem fáj az.
Hunyadi János jó keresztény és hős vitéz volt. Ez nem üti egymást. És megvédte Európát attól a muszlim áradattól, amit most a gennyes liberálisok behívnak valami aljas, sunyi elképzeléssel, hogy omoljanak össze a nemzeti államok, és az évezredes európai keresztény kultúra.
Nagyon szívesen segítettem megérteni.
Jézus engedte magát megfeszíttetni és nem ragadott kardot, hogy lemészárolja a rosszakaróit.
Akkor szerinted Jézus nem volt keresztény?
"Szerinted keresztény volt?"
Jézus természetesen keresztény volt. Szerintetek nem volt az, mert azt valljátok, hogy a jó keresztény fegyvert ragad és elkezd öldökölni, amikor ez nem így van.
"Ez egy pöttyet bonyolultabb kérdés. De te engedd, hogy feszítsenek keresztre, nem akadályozlak. Az országot ne feszítsék keresztre."
Minek engedjem? Én nem vagyok keresztény.
Saját bevallásotok szerint ti vagytok azok, csak éppen nagyon nem viselkedtek úgy.
"Én nem vagyok keresztény. Saját bevallásotok szerint ti vagytok azok, csak éppen nagyon nem viselkedtek úgy."
Az, hogy nem vagy keresztény a te bajod, azért még nem kell a hazának ellenségévé válnod. Hogy mi a véleményed arról "hogy viselkedünk " arra nagy ívben tesz minden hívő - csak nem mindenki meri a képedbe vágni.
Remélem segítettem megérteni, hogy sikerült egy provokatív és teljesen fölösleges kérdést feltenned. Ehelyett inkább a matek leckét írtad volna meg.
Szívesen.
"Az, hogy nem vagy keresztény a te bajod, azért még nem kell a hazának ellenségévé válnod."
Látom, nem bírtad felfogni a lényeget.
A keresztények akarják behozni a bevándorlókat, mert az ő mániájuk, hogy meg kell menteni mindenkit, még akkor is, ha beledöglenek.
Mivel én nem vagyok keresztény - ahogy már írtam is, ezért nem akarom beengedni a migránsokat, nem akarom megmenteni őket.
Csak azt nem értem, hogy ti mitől vagytok keresztények, ha nem akartok segíteni rajtuk. Milyen oknál fogva nevezitek magatokat kereszténynek, amikor pontosan az ellenkezőjét teszitek annak, mint amit Jézus tenne?
Jézus nem volt keresztény! Jézus zsidó volt!
Baba korában körülmetélték (ez a Bibliában is benne van), az Utolsó Vacsora pedig egy széder volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!