Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A sátánizmus segíthet?

A sátánizmus segíthet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Középiskolás fiú vagyok.

Nagyon nehéznek találom az életemet, nem lelem benne örömöm. Nagyon elkeseredett vagyok. Az öngyilkosság egyetlen ellenérve, hogy családom van, akik szeretnek. Mindenképpen szükségem lenne valamire/valakire, amibe kapaszkodhatok. Eleinte próbálkoztam keresztény templomba járással, imádkozással a keresztény istenhez, de semmit nem használt, nem segített.

Lehetséges lenne, hogy ha sátánista hitre térnék, Lucifer segítene a problémák megoldásában? Tudnék Sátánnal és a Démonokkal kommunikálni? Segítenének a mindennapi életben?

Csak normális válaszokra vagyok kiváncsi! Előre is köszönöm...

2016. márc. 30. 15:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Azt javaslom amit a 19. is
2016. ápr. 6. 17:59
 22/25 anonim válasza:
Segíthet de az kisebb munkákba kerül . De nolyanokra gondolj hogy állatölés stb... Hanem meditálció csakratisztítás és a természet szeretete . A kerezténységet meg kakild le nagy ívben .
2016. ápr. 16. 11:33
 23/25 anonim ***** válasza:

Nyilvánvalóan , ha olyan lényektől vársz segítséget amelyeknek már pusztán a létezése is erősen firtatható , nem meglepő , hogy nem jársz eredménnyel. A sátánizmus mondjuk egy érdekes dolog , mondom ezt úgy , hogy semmi közöm egyik valláshoz sem:) Viszont a neten rengeteg hazugság kering róla , a magyar források nagy része szinte 100%-ig agymenés kategóriába esik.

Én azt tanácsolnám , hogy légy bátor és merj szembenézni a problémákkal.

2016. ápr. 17. 01:36
 24/25 anonim ***** válasza:
Itt nem a bátorság hiányáról van szó, kedves Nimród, hanem a kamaszkor meglétéről. Az ember evolúciós okokból tartozni akar valahova. Csakhogy a kamaszkor pontosan a lázadás korszaka, ilyenkor utáljuk a szülőket, le akarunk válni róluk. Megszűnik tudatunkban a család biztonsága, csak lógunk a levegőben. Ilyenkor szokott rossz társaságba keveredni a fiatal, amikor a hovatartozását keresi. És sok szekta is ezt használja ki.
2016. ápr. 18. 07:48
 25/25 anonim ***** válasza:
Ne Istentől vagy Sátántól várd a segítséget. Nem így működnek a dolgok hogy sokat imádkozol, és majd jobb lesz. Te kell tegyél valamit. Kezdj valamit magaddal, mindegy hogy mit csinálsz, csak csináld, sportolj, nézz filmeket, menj társaságba, tanulj ha érdekel valami, vagy oldj feladatokat, gyakorolj az érettségire, menj el jótékonykodni, dolgozz valamit, rajzolj, játssz valamit számítógépen, olvass vagy írj verseket, esetleg az érzéseidet, vagy csak amit szeretnél. Kezdj valamit az időddel, jelentsd ki magadnak hogy ma 3 új dolgot csinálsz, amit eddig nem. Mindennek nehéz nekifogni, de biztos vagyok benne hogy ha 5 percet rászánsz arra hogy a komfortzónádból kilépj akkor utána az a 2 óra úgy fog eltelni hogy élvezni fogod, jól fogod érezni magad. Ne engedd el magad soha, fogj neki új dolgoknak amikor csak időd engedi, és egy idő után túllépsz ezen a korszakodon!
2016. ápr. 19. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!