Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A sátánizmus segíthet?

A sátánizmus segíthet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Középiskolás fiú vagyok.

Nagyon nehéznek találom az életemet, nem lelem benne örömöm. Nagyon elkeseredett vagyok. Az öngyilkosság egyetlen ellenérve, hogy családom van, akik szeretnek. Mindenképpen szükségem lenne valamire/valakire, amibe kapaszkodhatok. Eleinte próbálkoztam keresztény templomba járással, imádkozással a keresztény istenhez, de semmit nem használt, nem segített.

Lehetséges lenne, hogy ha sátánista hitre térnék, Lucifer segítene a problémák megoldásában? Tudnék Sátánnal és a Démonokkal kommunikálni? Segítenének a mindennapi életben?

Csak normális válaszokra vagyok kiváncsi! Előre is köszönöm...

2016. márc. 30. 15:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Kedves latin barátomnak ,azaz az 5-ősnek igaza van.

Üdv!

2016. márc. 31. 17:40
 12/25 követ62 ***** válasza:

A sátánizmus segít-e? Persze, hogy segít, ha gonosz és öző akarsz lenni mint ő. NAGYON VESZÉLYES EGY KICSIT IS AZ Ő ÚTJÁRA TÉRNI! Óva intenélek tőlle. Van egy könyv az a címe: Játék a tűzzel. Ezt egy olyan ember írta le aki bele keveredett a sátánizmus mélységes bugyraiba. Majdnem az életébe került bentt lenni is, de ki kerülni szintén. Úgy, hogy jól gondold át mielőtt bele vágnál!

Viszont a helyedben nem mondanék le az Istennel való kapcsolatról.

Ha van egy szerelmed akivel most kezdtétek a kapcsolatot és még minden képlékeny az a megoldás egy (mondjuk félreértés alkalmával), hogy le lépsz és otthagyod, vagy türelmesen kivárod amíg megbeszélhetitek?

Isten nem kívánság automata és, ha nem adja amit kérek átmegyek egy másik automatához.

Ő érző lény és nem futó kapcsolatokra vágyik velünk (ezt bizonyította azzal is amikor feláldozta magát értünk). Az, az bármit megtesz, hogy mi is komolyan gondoljuk. Nálla a türelem a legnagyobb erény.

Ha el akarsz majd venni egy lányt a legfontosabb dolog az lesz, hogy megismerd.

Istennél sincs ez másként, hogy szeretni tud és érteni meg kell ismerned. Ezért javaslom olvasd a Bibliát, imádkozz és legyél türelmes. Ha látja, hogy komolyan gondolod meg lesz a gyümölcse.

2016. márc. 31. 21:38
 13/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom min mentél keresztül, elég komoly ügynek nézem, és te is kétségbeesettnek tűnsz. Én is középiskolás vagyok, számomra a Sátánizmus nyújtott segítséget, amikor olyan helyzetben voltam mint te(öngyilkossághajlam, enyhe depresszió). Nem olyan formában, hogy eljött hozzám Lucifer, és egyik napról a másikra megszabadított a rossz érzésektől, hosszú idő kellett, míg átléptem azt a határt, amitől kezdve azt mondom, hogy az öngyilkosság haszontalan dolog, az emberek csak azt hiszik, nincs boldogság az életben, de mindig lesz valaki, aki segít. :)

A többi kérdésre a válaszom:

Lucifer mindenképpen segítene, amíg nem fordulna radikálisan rosszra a dolog, személyesen nem jön el, hanem vezet az utadon, és próbálja majd elérni, hogy soha többé ne forduljon meg ilyen a fejedben, és a jót lásd meg a világban. :)

Tudsz a Démonokkal kommunikálni, bizonyos spirituális 'szint' után, azok, akik Luciferrel is tudnak, nagyon ritka, és különleges személyek a vallásunkban.

És mindenképp segítenének! Nem csak olyan dolgot adnak, amibe megkapaszkodhatsz, hanem olyan világszemléletet, amitől később nem lesz semmire sem szükséged, amibe kapaszkodhatsz, egyedül magadra, mert képes leszel a negatív gondolatokat kizárni az életedből. :)

Ha gondolod, írj rám, segíteni szeretnék, amiben csak tudok. :)

2016. ápr. 1. 16:51
 14/25 anonim ***** válasza:
94%
Nyugi, ez csak a kamaszkori világfájdalom. Kinövöd, nem kell ehhez sem isten, sem sátán.
2016. ápr. 1. 17:13
 15/25 Szanzsi válasza:

Szerintem inkább nézz utána kicsit alaposabban, mit is jelent a sátánizmus, mert valószínűleg nem azt, amire te gondolsz.

Semmiféle természetfeletti erőtől ne várj segítséget. Időpocsékolás, sok ember nem is jön rá. Hozd helyre magad a dolgaidat. Még jobban is fogod magadat érezni, rájössz, hogy erősebb vagy ennél.

Keress hobbit vagy valami, ne az öngyilkosságon gondolkodj ilyen fiatalon.

2016. ápr. 1. 18:47
 16/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Javaslom hogy nézd meg ezt a 3 rövid részes dokumentumfilmet, egy volt sátánista fiú vallomása. Mielőtt kipróbálod a sátánizmust vagy egyéb okkult dolgokat! :)

https://www.youtube.com/watch?v=c35ixiI2rVg

https://www.youtube.com/watch?v=o_NBU3qy8fM

https://www.youtube.com/watch?v=SrEAwln2Ryk

2016. ápr. 1. 21:36
 17/25 Abel9 válasza:
Lehet, hogy Isten segítségét máskor fogod megérteni, és rádöbbensz, hogy milyen bölcs Isten. A sátán nem segít, hátráltat!
2016. ápr. 3. 20:59
 18/25 anonim ***** válasza:

A #13 válaszolót el ne hidd!

Ez egy zsaru, aki keresi a kapcsolatot a sátánistákkal! Külön jutalmat kapnak, ha sikerül lebuktatniuk valakit, mert sok a bűnöző a sátánisták között, úgyhogy hanyagold, ha érted mire gondolok…

2016. ápr. 4. 10:24
 19/25 Szanzsi válasza:

Szerintem ne a vallásokban keresd a megoldást. Vallások...ezért tart ott a mai világ ahol.

Egyébként a 'The Satanic Bible' c. könyvet ajánlom. Egész más nézetek jelennek meg benne, szinte semmi köze a természetfelettihez. (Hozzáteszem Magyarországon elég nehéz beszerezni, a másik meg, hogy nincs magyar nyelven)

2016. ápr. 4. 16:19
 20/25 anonim ***** válasza:

18-as :DDDD Ezt csak poénból írtad vagy komolyan gondoltad? :D

Ha csak poénból, akkor jót nevettem, köszönöm. :D

Ha nem, akkor is jót nevettem, de nem lehetsz a toppon IQ-szint magasságának terén...

13-as voltam.. :)

2016. ápr. 5. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!