Szerintetek a lenti képeken szereplő J. T asszonyok betartják a Biblia szabályait?
Bálványoznak?
Tanít?
Tanítanak,hirdetnek férfi nélkül?
Férfival fedetlen fővel?
Tanít?
Megfelelnek a Biblia elvárásainak?
(1Kor 11:5)
"Minden asszony pedig, a ki befedetlen fővel imádkozik avagy prófétál, megcsúfolja az ő fejét, mert egy és ugyanaz, mintha megnyiretett volna."
"A tanítást pedig nem engedem meg az asszonynak,.."
(1Tim.2:12)
" erre le lettem 0%-ra pontozva. Feltételezem nem ateista emberek pontoztak le, ha nem olyan emberek akik krisztusi szeretetet hirdetik látszólag. Gondolkozzon el minden ember, aki lepontozott, hogy bele fér e az általatok hirdetett szeretet fogalmába az, hogy azzal amit nem értetek egyet az automatikusan ignoráljátok is. "
Nem vagyok tanú,csak egy mezei keresztény,pontozni sem pontoztam,csak arra szeretnék rávilágítani,hogy a krisztusi szeretet jóval több a pontozgatásnál. Hogy ki mennyire pontozott,eléggé csipp-csupp dolog,ami alapján már meg lehetne ítélni,hogy bizonyos felekezetekben vagy emberekben van-e szeretet. Adhat 100%-ot az is,aki amúgy szívből utál,csak egyetlen mondatoddal ért egyet,viszont lepontozhat valaki,aki szeret,de azzal az egy mondatoddal nem ért egyet. Ha valaki nem ért veled egyet,az máris nem tud szeretni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!