"Legyél olyan, mint a Krisztus példázatában a kisgyermek. Melyik tulajdonságot akarta itt kiemelni Krisztus"?
Nos kedves Kzitus ki írtam a kérdést amit te hozzám intéztél itt;
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__7..
és mivel nem fejtetted ki egy kicsit jobban, hogy mire gondoltál amikor ezt a kérdést feltetted, úgy gondoltam, hogy kiírom mert hátha kapok segítséget és akkor rájövök, hogy Jézusnak melyik példázatára gondoltál ahol kisgyerekről beszél mert ugyanis van pár példázata gyerekekkel, gyerekekről.
-Nagyon hálás lennék ha Te is segítenél.
Zitus értelmezésében ez azt jelenti ,hogy ahogy a gyermek mindent kétségek nélkül elhisz a szüleinek annak ellentmondásos és ésszerűtlen volta ellenére is, neked is kötelességed lenne jehova tanúinak vezetői felé ilyen fajta engedelmességet gyakorolni, és soha meg nem kérdőjelezni hogy az UVF valóban az egyedüli hiteles biblia
ezt abból gondolom ,hogy Zita köztudottan Jt, és számos Jt-től hallottam már hogy ők ezt így értelmezik (jó ők ezt nyilván sokkal szebben mondták) ezért logikus, hogy Zita is (lévén Jt) így értelmezi
Köszönöm a válaszokat!
Kedves laszlo.antal ha jól értettem magyarázatodat akkor röviden ez aszt jelentené, hogy;- "fogd be a szád, légy vak és süket fogadd el azt amit eléd tesznek".
Megértettem és köszönöm a segítséget, de ez nem fog menni!
Üdvözletem!
Ja elnézést ez még kimaradt mert sietek.
Én feltettem egy kérdést és nem azért tettem fel, hogy kitüntessem magamat vagy, hogy manipuláljak másokat hanem egyszerűen csak azért mert érdekeltek a válaszok, főleg azok válaszai akik így vagy de közük van az Őrtorony szervezethez.
-Hogy miért?-azért mert kíváncsi voltam, hogy mennyire vannak tájékoztatva ezek az Istent kereső emberek mindazzal amit eléjük tár az Őrtorony.
T. Kérdező!
Jézus itt a kisgyermek esetében arra utal, hogy legyünk olyanok mint a kisgyermekek. Mert milyen a gyermek? Állandóan kérdez, érdeklődik. Nekünk ugyan igy kell tennünk. Keresni, és kutatni a Szentirás szavait, vagyis 'ismeretet' szerezni. Üdvözlettel: Judit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!