Mit lehet ilyenkor tenni? Istennél számít, ha más boldogságáért imátkozunk, nem pedig a sajátunkat helyezzük előtérbe?
Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm, aki tetszik nekem. Nem tudja, de sejtheti. És kiderült, hogy egy helyre akarunk menni majd a középiskola után. Ő fél, hogy nem veszik fel, én meg úgy érzem, tennem kell valamit érte, hogy oda mehessen, ahová szeretne. Még olyan áron is, ha engem a sors itthon fog tartani vagy teljesen máshova vinne el. 18/f2016. márc. 20. 14:28
11/11 Girgoy válasza:
Isten a gondolataidat is hallja, így nem kell nagyon azon vacakolni, hogy milyen "technikával" imádkozz. Egyszerűen szólítsd meg, hogy Istenem, és mondd el őszintén, amit akarsz neki. A behunyt szem, keresztvetés, hasonlók inkább abban segítenek, hogy elfordulj más zajoktól, ingerektől, hogy zavartalanabbul tudj Istenre figyelni.
A lányok meg sosem úgy viselkednek, ahogy mi számítunk rá. :) De sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!