Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az angyalok tiszta szellemi...

Az angyalok tiszta szellemi lények, vagy valamiféle anyaggal is rendelkeznek?

Figyelt kérdés
2016. márc. 19. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Mentális és asztrális testük van, anyagi nincs.
2016. márc. 19. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg első.
2016. márc. 19. 13:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Szellemi lények, ami azt jelenti, hogy az emberi szem számára láthatatlan és érzékszervei számára érzékelhetetlen. Az anyag az fizikai ennek ellentéte pedig a szellemi. Szóval kb. a kimondatlan gondolathoz lehetne hasonlítani őket.
2016. márc. 19. 18:13
 4/5 Roland G. ***** válasza:

Szellemi lények,de ha akarják akkor láthatóvá tudnak válni az ember számára és érzékelhető a jelenlétük,hallható a hangjuk stb.Az ilyen érzékelhető megnyilvánulásaik azonban ritkák még a Bibliában is,és csak nagyon fontos személyek éltek át ilyet,akik nem átlag hívők voltak.

Pl:" És oda jöve (Gábriel angyal),ahol én állék, és amint jöve, megrettenék és orcámra esém, és monda nékem: Értsd meg, embernek fia! mert az utolsó időre szól ez a látomás.

És mikor szóla velem, ájultan esém orcámmal a földre; de megillete engem és helyemre állíta;És monda: Ímé, én megmondom néked, mi lesz a haragnak végén? Mert a végső időre szól." Dániel 8:17-19

2016. márc. 19. 20:19
 5/5 Rastaman23 válasza:
Hát nagyon remélem, mert már egy jó díler sincs a környéken.
2016. ápr. 9. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!