Keresztény fiúk! Ti hogy bírjátok az önmegtartóztatást? Könnyen, hisz ebben hisztek, vagy esetleg nektek is nehéz?
Van barátom,aki keresztény,és be is tartja ezeket a dolgokat. 1,5 éve már együtt vagyunk,de én nehezen bírom már. Nagyon szeretem,és remélem hogy ez a szeretet át segít a nehéz időszakokon minket,de a kérdésem az lenne mégis, hogyan bírja ki ezt egy fiú a mai világban? Őszintén hiszitek, hogy ez így jó, és megéri várni házasságig? És az egyebekkel(pl orális szex, petting) hogyan álltok? Miket gondoltok erről?
Félek, hogy a korai házasság nem valami jó ötlet,mert én nem így terveztem eddig :S
21 L (barátom 20 )
A szexet Isten a házasságon belüli kölcsönös örömszerzésre teremtette egy férfi és egy nő között (nem csak gyereknemzésre, de feltétlenül házasságon belülre). Minden más formája visszaélés a szexszel, ezért jó, ha óvakodik tőle az ember. Az ártatlanság elvesztésének érzése, ami a házasság előtti szexszel együtt jár, sokkal rosszabb és tartósabb, mint amit az a rövid testi öröm okozott. Te lány, jó ha nagyra tartod a barátod ilyen elkötelezettségét, mert ritka manapság. Reméljük, a mögötte levő motiváció is jó. Sok a tudatlanság e téren, pedig a Biblia egyértelmű: ha valaki csak szexuális vággyal néz valakire, aki nem a felesége/ férje, már paráznaságot követett el vele a szívében (Máté 5:28). Példa: ha valaki nem tudja, hogy kiugorva a 14. emeletről a betonra meg fog halni, akkor is meghal. A tudatlanság sajnos nem ment meg a paráznaság következményeitől.
SEX HARD -- Drágán add a szexedet!
"Ő nem jár templomba,nem böjtöl,nincs igazabol ilyesmi megszokása."
Tehat nem igazan vallasos, de a hazassag elotti szexet nem akarja, sot a maszturbaciot sem, petting az igen, de orgazmus nem.
Itt valami nagyon nagy baj van... MENEKULJ, amig tudsz.
Szerinte az is olyan,mint a szex, hogy csak akkor lehet,házasság után. Mivel ez a dolog "SZINTE már szex".
És az orálisról sem lehet szó,sem most, sem házasság után (utána azért nem mert undorítónak találja,csak kézzel lehet)
"SZINTE már szex"
Nem szinte, hanem ténylegesen.
A petting is az, és a csók is az.
Csak persze különböző mértékben.
Ezt nyugodtan meg is mondhatod neki.
Amúgy az olyan petting, ahol nem mentek el a végén, nem túl szerencsés dolog. Lehet, hogy megtanulod ezt a módszert, és így az előjáték sem fog sikerülni majd, mert megszokjátok, hogy nem szabad nagyon felizgulni.
Én is otthagynám ezt az embert. Nem csak most problémás - NAGYON sok probléma lesz vele a házasság után is!
Nehéz, de hidd el megéri várni. :)
A Biblia csak jó tanácsot ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!