Keresztény fiúk! Ti hogy bírjátok az önmegtartóztatást? Könnyen, hisz ebben hisztek, vagy esetleg nektek is nehéz?
Van barátom,aki keresztény,és be is tartja ezeket a dolgokat. 1,5 éve már együtt vagyunk,de én nehezen bírom már. Nagyon szeretem,és remélem hogy ez a szeretet át segít a nehéz időszakokon minket,de a kérdésem az lenne mégis, hogyan bírja ki ezt egy fiú a mai világban? Őszintén hiszitek, hogy ez így jó, és megéri várni házasságig? És az egyebekkel(pl orális szex, petting) hogyan álltok? Miket gondoltok erről?
Félek, hogy a korai házasság nem valami jó ötlet,mert én nem így terveztem eddig :S
21 L (barátom 20 )
Pontosan arról van szó, amit az 1-es válaszoló elmondott.
A középkorban nagy vallásosság volt, tehát a "házasság előtti szexet" bizonyára keményen betartatták a fiatalokkal. A különbség annyi volt, hogy a lányokat ott már tinédzser korban férjhez adták, ami azt jelentette, hogy egy 20 éves lány ott már több gyermekes anya volt.
A mai világban változott a helyzet, nem minden lány álma az, hogy tizenévesen már férjes asszony legyen a huszonéves korát meg azzal töltse, hogy gyereket nevel. Többen még tanulni akarnak, karriert építeni, bulizni.
Éppen ezért egy ilyen világban a "házasság előtti szex" dolog már eléggé elavult. Egyszerűen nem erre a korszakra találták ki. Nyilván aki ennek ellenére meg akarja magát tartóztatni az tegye. De nem ítélhetnek el senkit sem érte, aki nem teszi.
"ebből nem vonom le a következtetést"
Nem én vontam le, nem értek én ennyire ehhez.
Orvos mondta neki.
Még valami kifejezetten a Kérdezőnek:
Ez a dolog a srác és közted így nem fog működ, ezért jobban tennéd, ha kiszállnál abból a kapcsolatból. Annak ugyanis nincs értelme, hogy azért menj hozzá feleségül, hogy végre szexuális életet is tudj élni, holott lehet, hogy nem is lenne nektek együtt jó a szex.
És nyilván ő sem várhatja el tőled, hogy hosszú évekig, vagy évtizedekig te önmegtartóztatásban élj, az ő hite miatt.
A legjobb az lesz, ha ő keres magának egy hasonló mentalitású vallásos lányt, akivel vár majd a szexel házasság, te pedig keresel magadnak egy olyan fickót, akivel egy hullámhosszon vagytok, és tudtok szexuális életet is élni.
Tehát én a különválást ajánlanám, de természetesen ti tudjátok, hogy mit csináltok.
Fiúknál ilyen nincs, mert ott a természet megoldotta a heti ürítést :-)
Lányoknál meg valamilyen hormonzavar lehet belőle.
Nem tudom, én is csak tőlük hallottam.
Állatoknál homoszexuális jelenségeket vagy önkielégítést okozhat a hímeknél. Nőstényeknél én sem tudok semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!