Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti mit csináltok olyankor,...

Ti mit csináltok olyankor, mikor jehovások vagy egyéb más hittérítők csengetnek be hozzátok?

Figyelt kérdés
Elkülditek őket ti is egyből? Engem zavarnak.
2016. márc. 10. 16:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
7%
Szia! En szeretek veluk beszelgetni. Semmivel sem kulonbozo mint ha egy ateistanak hirdetnem az evangeliumot,annyi a kulonbseg,hogy a jehova tanuinak egy fokkal konnyebb,mert ok elfogadjak a Biblia abszolut tekintelyet.
2016. márc. 10. 21:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem volt még olyan,hogy durvának kellett volna lennem velük,csak ritkán csengettek be.Egyszer felcsöngetett egy a kaputelefonon,hogy "Üdvözlöm,múltkor beszéltünk róla,hogy a Biblia milyen fontos szerepet tölt be az életünkben" (amúgy én nem is beszéltem vele)

Mondtam,köszönöm a tájékoztatást,szép napot! és letettem a telefont.

Volt,hogy két fiatal lány csengetett be,egyébként nem voltak erőszakosak,csak elmondták,hogy milyen fontos az aznapi dátum,Jehovával hozták összefüggésbe.Nem szóltam semmit,csak meghallgattam őket,és elvettem a kis füzetüket,megköszöntem,aztán kidobtam.Fontos,hogy nem szabad belemenni semmilyen témába,még azt se mondd,hogy milyen vallású vagy,azt se,hogy olvastad-e a Bibliát,mert akkor már tudnak nyomulni valamilyen szöveggel,hogy meggyőzzenek az igazukról.

Ha pedig olyan helyzet áll elő,hogy rendszeresen csengetnek,meg kell mondani,hogy fejezzék be,mert nem vagy rájuk kíváncsi,a gyülekezetben írják fel a címedet,hogy oda ne menjen senki.Ellenkező esetben feljelented őket zaklatásért,tudjanak róla,hogy ez nem ütközik törvénybe sem.

2016. márc. 11. 08:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Semmit,mert a csengő gombja meg van,de nem működik.Nyomhatják napestig...xDDD
2016. márc. 12. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!