Kedves Jehova Tanui hány országban prédikáltok?
Van egy egész sáv, ahol nem prédikálnak. Vajon miért?
Szaúd-Arábia és Kína is ebbe a sávba esik.
3- nak.ez nem igy van ahogy te irod kedves felhasználó..Mert szivesen valaszolunk sőt ha egy tanu se látta a kèrdèsedet vagy a vállaszodat,nyugodtan privatba irjál mert szivügyünk,hogy valaszt kapjál.
Köszönöm,hogy elolvastad!!
3!
A Földnek 7 kontinense és 260 legmagasabb szintű területi egysége van. A 260 területi egység közül: 193 független ország, 4 társult ország, 8 de facto ország, 1 nemzetközi terület (az Antarktisz), 3 vitatott államiságú terület, 51 pedig külbirtok (melyek közül 19 lakatlan)
vagyis:260-19 / ez lakatlan terület/ = 241
Ehhez képest nem sok a 239
Ja és nem használtam fel 12 felkiáltó és 3 kérdőjelet 5 mondatban.
Kérdező:
A kérdésben ti szerepel, míg az 5 kommentben mi szerepel - most akkor ki vagy és mit akartál a kérdéssel?
Szia kérdező!
Kérdésben úgy állítod be magad mint aki nem tanú : prédikáltok = értelme: én nem tanú vagyok
Kommentben: válaszolunk, szívügyünk = értelme én tanú vagyok.
Ki vagy te, tanú vagy nem tanú?
Mi volt a kérdésed célja?
A kerdező egy 67 eves Jt./Azert irtam ki a kerdèst, mert itt a forumon sok vita volt.pld nincs 239 ország.
Igy az oldalon lévő testvèrek fejtsèk ki a kerdes tèmáját,hogy már telyesen legyen itt a forumon is hivatalos mint az EVKÖNYBEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!