A COR-hétvégén mit csinálnak?
Csak ajánlani tudom Neked a Cor-hétvégét, nem tudom hogy az előttem szóló részt vett-e rajta és alaptalanul mondja róla hogy agymosás, vagy ha tényleg részt vett és ezt mondja akkor csak sajnálni tudom, mert negatív élményként tudta megélni..
Gondolom tudod, hogy a résztvevők nem mondhatnak róla semmit..tehát ne is várd, hogy majd valaki szépen leírja a programot. De szerintem éppen ez a jó benne, hogy ott fog kiderülni minden. Ha kétségeid lennének, az Egyházmegye és a püspök is támogatja tehát nem holmi világi szervezés.
Érdekelne, hogy honnan szedted ezt az agymosásos dolgot. Ki az a mindenki, ha senki nem mond semmit? :D
Miért nem bízol egy ilyen egyházi dologban? Ez a te épülésedet szolgálja. Ha tényleg erős a hited, simán bevállalod és nem kételkedsz a dologban. Szerintem azért félsz, mert úgy gondolod hogy majd meg kell nyílnod mindenki előtt és lehet van olyan problémád amit nem tudsz feldolgozni. Másra nem tudok gondolni..
Akkor elnézést kérek tőled..és ha nem tartozik másra akkor nem mondod el. Ilyen egyszerű! Ne félj! :)
Azért nem mondunk róla semmit, mert szeretnénk ha te is úgy élnéd át, ahogy mi átéltük.. hidd el, hogy jól fogod magad érezni és bízz már egy kicsit benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!