Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A COR-hétvégén mit csinálnak?

A COR-hétvégén mit csinálnak?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem rá, senki nem mond semmit, de egyre jobban kezdek tőle parázni...mindenki agymosásnak nevezi...valaki esetleg tudna pár dolgot írni róla, hogy hogyan zajlik és mi történik?

2016. febr. 19. 16:13
 1/10 A kérdező kommentje:
Ennyire azért ne vegyétek komolyan a titoktartást...privátban is jó lesz.:D
2016. febr. 19. 16:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Agymosoda.

Ne menj el közéjük.

2016. febr. 19. 17:42
 3/10 anonim válasza:

Csak ajánlani tudom Neked a Cor-hétvégét, nem tudom hogy az előttem szóló részt vett-e rajta és alaptalanul mondja róla hogy agymosás, vagy ha tényleg részt vett és ezt mondja akkor csak sajnálni tudom, mert negatív élményként tudta megélni..

Gondolom tudod, hogy a résztvevők nem mondhatnak róla semmit..tehát ne is várd, hogy majd valaki szépen leírja a programot. De szerintem éppen ez a jó benne, hogy ott fog kiderülni minden. Ha kétségeid lennének, az Egyházmegye és a püspök is támogatja tehát nem holmi világi szervezés.

Érdekelne, hogy honnan szedted ezt az agymosásos dolgot. Ki az a mindenki, ha senki nem mond semmit? :D

Miért nem bízol egy ilyen egyházi dologban? Ez a te épülésedet szolgálja. Ha tényleg erős a hited, simán bevállalod és nem kételkedsz a dologban. Szerintem azért félsz, mert úgy gondolod hogy majd meg kell nyílnod mindenki előtt és lehet van olyan problémád amit nem tudsz feldolgozni. Másra nem tudok gondolni..

2016. febr. 20. 21:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem, nincs olyan problémám. Olyanok viszont vannak, amik másra nem tartoznak...mellesleg ha NEM AGYMOSÁS, akkor miért mondja mindenki, hogy majd megtudod mi történik ott? Meg hogy majd megtudom miért nem mondja el senki? Épp ezért..
2016. febr. 20. 21:25
 5/10 anonim válasza:

Akkor elnézést kérek tőled..és ha nem tartozik másra akkor nem mondod el. Ilyen egyszerű! Ne félj! :)

Azért nem mondunk róla semmit, mert szeretnénk ha te is úgy élnéd át, ahogy mi átéltük.. hidd el, hogy jól fogod magad érezni és bízz már egy kicsit benne!

2016. febr. 20. 21:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha tudnám mi van ott, ugyanúgy megtudnám élni...nekem hidd el, hogy nem oszt, nem szoroz ezen...viszont ha nem tetszenek így elmondva a dolgok, akkor visszaadsz 3 napot az életemből és elfecsérelt időmből.
2016. febr. 20. 21:39
 7/10 anonim válasza:
Tudom, hogy nem tudom neked alátámasztani az én igazamat hogy de igenis jó és menj el (mert nem akarom lelőni a dolog lényegét) de érdekelne hogy miért hiszed el jobban az agymosást? Mivel tudják ezt neked alátámasztani?
2016. febr. 20. 21:41
 8/10 anonim válasza:
majd Isten megadja neked azt a 3 napot..
2016. febr. 20. 21:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Amint írtam, utána 1 hétig mindenki szeret mindenkit...aztán rákérdezel, hogy mi volt és senki nem mond semmit...de kérlek, hogy privátban írd már le! Nagyon szépen kérlek! Komolyan...lehet megmentenél egy csalódástól..elhiheted, hogy jobb elfoglaltságot is tudnék találni arra a hétvégére..
2016. febr. 20. 21:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Dehogy adja.
2016. febr. 20. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!