Miért van az hogy a mélyebben vallásos keresztény családoknál sok esetben elég nagy számú gyerekeik vannak?
Abban az esetben is ha anyagilag nem éppen a legjobb helyzetben vannak, és sokszor még az alapabb dolgokat is nehezen tudják a gyerekeknek és a szülők pedig maguknak biztosítani
Azt is megfigyeltem már hogy a vallásos szülők foglalkozása nagyon sok esetben valamilyen tanár. Erre tud valaki valami magyarázatot. Bocsi ha műveletlen lennék de én magam nem vagyok vallásos mára már kicsit sem
"Abban az esetben is ha anyagilag nem éppen a legjobb helyzetben vannak, és sokszor még az alapabb dolgokat is nehezen tudják a gyerekeknek és a szülők pedig maguknak biztosítani "
Ennek van azért ellenpéldája is. Budapesti vagyok, és itt a II. és XII. kerületben (ezek a gazdag kerületek) tömve vannak a templomok.
Amúgy azért, mert a vallásos életmódhoz hozzátartozik, hogy az ember konzervatívabb. Tehát egy tipikus vallásos nem bulizni, berúgni meg idegenekkel dugni akar 30 évesen, hanem családot alapít, és egy békés, nyugodt, "kiegyensúlyozott" életet él inkább.
Illetve a Bibliában is az áll, hogy miután Isten megteremtette az embert azt mondta nekik hogy "szaporodjatok és sokasodjatok".
"Nem minden formáját tiltja"
Csak a hatékonyakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!