Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi törtenik ha szòba...

Mi törtenik ha szòba elegyedek tanukkal akik az utcai pavilon mögött állnak? Kinek mik a tapasztalatai?

Figyelt kérdés
2016. febr. 13. 08:20
1 2
 1/19 Kiss Éva Judit ***** válasza:
27%

Szia én tanú vagyok. Szerintem a puding próbája az evés. Vagy nem? Mindenki másképpen fogadja majd a szavakat. Vagy éppen a Te kérdéseidet. Soha ne ezekre támaszkodj, hanem az istenkeresésre, akit kizárólag a BIBLIÁBÓl ismerhetsz meg.

Jehova, vagy ha úgy tetszik Isten mindent lát, bármit teszel. Azért figyel, mert igazán törődik veled, ahogyan egy szerető szülő is figyeli gyermekét. Lehet Ő ösztönöz arra, hogy menj oda az állványhoz és kérdezz. Nincs semmilyen elkötelezettséged ezzel, és ha olvasod a folyóiratokat, vagy Biblia tanulmányozásba(megismerésbe) kezdesz velük. Viszont így nem más, hanem Te magad tudod eldönteni, hogy ők tanítják ezt VALÓJÁBAN, ami a Bibliában áll.

Várlak!

2016. febr. 13. 09:07
 2/19 anonim ***** válasza:
57%
Amíg nem látják, hogy Biblia ismerő vagy, addig kedvesek. Ha a Bibliából cáfolod a hazugságaikat, akkor azzal a mondattal, hogy nem vitatkoznak, odébbállnak. Én nem megyek oda hozzájuk, ők találnak meg engem. Pár perc beszélgetés után és Jézusról szóló bizonyságtétel után elmenekülnek.
2016. febr. 13. 09:17
 3/19 Clark Kent.. ***** válasza:
48%

Szóba sem kell velük állni.

Őket nem érdeklik a te nézeteid, sem pedig az igazság, egy cél vezérli őket: hogy beszervezzenek az Őrtoronyba.

Szóval nem kell hinni a mézes-mázos mosolynak, mert ez csak álca. Valójában egy agymosott, tudományellenes és ariánus szervezetről van szó.

2016. febr. 13. 13:16
 4/19 anonim ***** válasza:
38%

Szia.

Mai szolgálatom alatt, néhány ember oda jött az állványhoz.

Volt, aki Bibliát kért, hogy össze szeretné hasonlítani más Biblia fordítással, amikor odaadtuk neki, megköszönte, és elment.

Van aki hosszabb ideig marad, mert kérdései vannak.

Vannak visszatérő emberek, mert szeretik a kiadványainkat olvasni,

Mi történik?

Nos, ahogy az első Tanú testvérem írta, próbáld ki. :)

2016. febr. 13. 14:36
 5/19 anonim ***** válasza:
44%

Clark Kent jól mondja

nekem mondjuk bűnös élvezet, hogy zavarba hozom őket, azzal hogy kizökkentem őket a sablonjaikból, mert kicsit olyanok mint mondjuk egy biztosítási ügynök, nagyon durva pszichologizálással összehoztak pár sablont amit hazsnálni kell az emberek beetetéséhez, de ha ismered és érted ezeket ki tudsz velük tolni :D

én három lehetőséget tapasztaltam: az elsőt már leírtam, jönnek a sablonok, a másik ,hogy örülhetsz ha nem küldenek el anyádba,

2016. febr. 13. 16:15
 6/19 anonim ***** válasza:
38%

bocs véletlen rányomtam a küldésre:D szóval van hogy távolságtartóak, ak ezedbe nyomnak valami kiadványt, aztán igyekeznek elhajtani, mert nincs kedvük már hatmilliomodik alkalommal ugyan azt a béna dumát lenyomni, pláne hogy ezért nekik nem jár semmi, csak hogy a többiek nem csesztetik őket, látszólag önként vannak kint, de ők is tudják hogy ez nem igaz és ez nyilván ilyen fásulttá teszi őket

a harmadik pedig a ritka kellemes csalódás, ezek az emberek gyakran még nem is szekta teljes értékű tagjai, vagy csak rövid ideje vannak ott, ők értik ,hogy számodra nem az a valóság amin rajta van az őrtorony pecsétje, hanem először meg kell győzniük, kedvesek, nyitottak, értik ,hogy te másképp gondolkozol, hamar félreteszik a sablonokat és őszintén lehet velük beszélni, ezt a vékony réteget sajnálom leginkáb, mert őket tényleg csak a jó szándék vezérli, ők is csak áldozatok

még annyit, hogy abban is hasonlítanak a marketingeekre és ügynökökre, hogy szeretnek úgy csinálni mintha valami bármi mást szóba lehetne hozni, és csak úgy beszélgetni velük, de így is úgy is viszakanyarodnak a témához, mint a marketing ügynök aki abból, hogy bélrákod van ki tudja hozni ,hogy neked akkor ablaktisztítót kell venni, jeohva tanúi kihozzák azt, hogy neked akkor jehova tanújának kell lenned :D

2016. febr. 13. 16:22
 7/19 anonim ***** válasza:

"Pár perc beszélgetés után és Jézusról szóló bizonyságtétel után elmenekülnek."

Inkább fordítva szokott lenni. Jézus Isten fia, nem maga a Mindenható Isten!

2016. febr. 13. 20:43
 8/19 anonim ***** válasza:
11%

"Valójában egy agymosott, tudományellenes és ariánus szervezetről van szó."

Véleményed mögött nem kiforrott bibliaismeret van, hanem droggőz. Annyit is ér!

2016. febr. 13. 20:46
 9/19 anonim ***** válasza:
23%

"nekem mondjuk bűnös élvezet, hogy zavarba hozom őket, azzal hogy kizökkentem őket a sablonjaikból"

Itt vagyok, tedd meg!

2016. febr. 13. 20:47
 10/19 anonim ***** válasza:
56%

" jeohva tanúi kihozzák azt, hogy neked akkor jehova tanújának kell lenned :D"

Ez csupán egy lehetőség, ezt még nem vetted észre?

2016. febr. 13. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!