Hogyan lehetnék apostol?
Figyelt kérdés
Mit kell ahhoz tennem, hogy apostol lehessek?2016. febr. 12. 00:56
11/15 A kérdező kommentje:
"Isten már nem használ álmot az emberek elhívására, mert az egész Bibliát lehet olvasni sok száz nyelven "
Nem értem az összefüggést.
"ellenben felesleges lenne Isten szava, "
Isten szava felesleges lenne???
"Az pedig csak még jobban rányomja a bélyeget erre, hogy ha valakit a Teremtő hív, akkor közli is a kérését,"
Hát közölte is. Nem olvastad el a kérdésemet?
2016. febr. 12. 11:08
12/15 A kérdező kommentje:
10-es, akkor hogyan teljesíthetem az Úr kérését? :(
2016. febr. 12. 11:09
13/15 anonim válasza:
Egy elhívás nem ilyen. A 11es válaszod pedig nevetséges.
14/15 anonim válasza:
Hát ezt szerénységből nem szoktuk magunkra mondani hogy apostolok vagyunk de a katolikusok szerint mindenki az aki az egyház tagja, mivel Isten minden hívőt küld hogy továbbítsa az örömhírt. A lényeg hogy meg kell kapnod a Szentlelket azért hogy erővel és hatalommal tudj beszélni Istenről aki csodákkal igazolja majd a hitelességedet. A Szentlelket úgy kaphatod meg hogy valaki akinek már megvan imádkozik érte hogy megkapd. Ezt a legtöbb karizmatikus közösségben lehet kérni.
15/15 A kérdező kommentje:
"Egy elhívás nem ilyen."
Miért, milyen egy elhívás?
"A 11es válaszod pedig nevetséges."
Mi nevetséges van abban, hogy szinte egyetlen sorát sem tudtam értelmezni az idézett válaszoknak?
A többieknek köszönöm az eddigi válaszát!
2016. febr. 12. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!