Hívők, keresztények egy furcsa álmom volt a tegnap éjjel. Vajon köze van e a "negatívabb" túlvilághoz?
Megprobálom röviden leírni azt amit láttam és átéltem álmomban.
Nem tudom, hogy hogyan de megismerkedtem egy csodálatos nőszeméllyel. Gyönyörű szép volt (nem akarom megsérteni a kedves hölgyeket de..) hozzá hasonlót életemben nem láttam.
A folytatásban az történt, hogy meghívott vagyis fel ajánlotta, hogy szeretkezzek vele amibe én örömmel bele is mentem. Emlékszem, hogy a városunk főterén fel vezetett egy épületbe, egy szobába és következett volna a közösülés...na itt ennél a pontnál alakult át az egész "csodálatos" álmom egy rémálommá mert ugyanis annak a gyönyörű csodálatos szexbombának kettő darab nemi szerve volt. Vagyis, hogy mindenki megértse 2 pun.i-ja volt. Nem emlékszem, nem tudom hogyan de valahogy kiszabadultam a karmaiból és az utcán találtam magam, csakhogy amit ott láttam semmivel sem volt jobb mint amitől megszöktem, ugyanis az egész főtér lángokban égett. Római katonákhoz hasonló seregeket láttam végigvonulni főterünk utcáin akik emberek százait vagy talán ezreit terelgették egy hatalmas tűz felé. Láttam még tehénhez hasonló rémséges állatokat vérben forgó szemekkel akik elől emberek menekültek. Próbáltam elmenekülni ezek a rémségek elől bementem egy épületbe ami sehova nem vezetett és ekkor megébredtem, felriadtam de úgy, hogy folyt rólam a víz, de annyira, hogy még az ágyneműt is ki kellett cserélnem.
Nem drogozom, nem piálok, nem szedek gyógyszereket, nyugodt életem van, áruljátok el legyetek szívesek mit jelent ez a szörnyűség.
Ja és nős vagyok, tehát egyáltalán nem hiányzik a szex az életemből.
Nagyon köszönöm az értelmes válaszokat!
"még az ágyneműt is ki kellett cserélnem."
Nem is csodálkozom...
Ha nő tényleg olyan dögös vót ,simán elcsöppenhettél. :DDD
"Hívők, keresztények egy furcsa álmom volt a tegnap éjjel. Vajon köze van e a "negatívabb" túlvilághoz?"
Nos ,zsidó szemszögből szemlélve az álmodat nincs.
Egyáltalán nincs.
Üdv!
# 10
"Isten nem fog olyan csatornákon szólni hozzánk, amit megtiltott hogy használjunk.
mért ne?
Isten számtalan módon szólhat hozzánk,és ami nekünk tilos neki nem biztos hogy az."
Mert Isten nem a kísértő, hanem Ő a Teremtő és a Megváltó. Nem fog bűnre csábítani minket, hogy megszegjük az Ő parancsait.
Például megtiltod a gyerekednek, hogy kimenjen télen sapka nélkül, akkor utána nem fogod kiküldeni sapka nélkül. Vagy te talán igen?
Például megtiltod a gyerekednek, hogy kimenjen télen sapka nélkül, akkor utána nem fogod kiküldeni sapka nélkül.
természetesen nem,de én látható vagyok és megtudom mondani neki hogy ne tedd mert megfox fázni.
de Isten jelekkel a bibliával és még számtalan módon lép kapcsolatba velünk.
akár állom által is.
és tudomásom szerint,(bár lehet hogy tévedek),de Isten nem tiltotta meg az álmot.
és ugyebár a világon változhat minden,de Isten soha,és Isten mindég is képpes volt pld,gyógyítani,jelenésekben kapcsolatba lépni az emberekkel,söt akár állom által is.
csak egy pld erre József,Mária férje.
tehát Isten amire mindég is képes volt az is lesz,amit tett csodákat jeleket ahogyan megszólított embereket,azt meg is fogja tenni bármikor.
Kedves kérdező!
A kereszténység nem tiltja az álomfejtést!A bibliai József,és Dániel történetében igen fontos az álomfejtés.
Álmaink rendszerint nem a jövőről,hanem a múltról,és a jelenről szólnak,kivévé néhány extrém esetet.
A tiédhez hasonló álmok alapján alakította át a kereszténység a pokolról alkotott elképzelését.(A büntudat,melyet az álombeli hűtlenséged miatt éreztél,okozta a "pokol"megélését.)
A pokol,az a hely,amelyet Jézus is megjárt,-a keresztény hitvallás szerint-a tudaton kívüliség helye,melyet a Biblia "a halál alvásának"nevez,melyből a "test feltámadása" következik a földi történelem egy bizonyos pontján.
Egyetértek egy előző válaszolóval,aki a "parázna nőt"általában a "bűn csábításával"(pénz,hatalom,ösztönök)azonosított.
Előző válaszomhoz:
A pokol színes leírása az egyiptomi mitológiából settenkedett be a keresztény teológiába.Annak leírása nincs a Bibliában,csak jelképekben,és egy mesében(Gazdag Lázár meséje)melyet Jézus a hitetlenség ereje szimbólizálására mondott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!