Lehetséges, hogy a homoszexualitás, a mostani civilizáció bukását jelenti?
Ifjúsági bibliaórákra járok. Szoba került a homoszexualitás kérdése. A tiszteletes úr elmondta, hogy a régi nagy civilizációknak (pl.: a görög) amikor már nagyon fel fejlődtek akkor jött az, hogy elterjedt lett a homoszexualitás. És ezután persze jött a bukás.
Elképzelhetőnek tartjátok, azt, hogy mivel a mai világunkban is a homoszexualitás már-már hétköznapivá vált, hogy ez ennek a civilizációnak is a bukását jelentheti?
(remélem érthető, hogy mi lenne a kérdésem)
"Ifjúsági bibliaórákra"
Aminek a közésmertebb neve: agymosás.
Nem örűltségeket keresek. Csupán egy kérdés volt. Viszont, úgy gondolom, hogy lehet valami benne. Tudod a "jó dolgába már nincs amit csináljon". Ebbe azért lehet valami.
A kakaós példádat azért nem tartóm jónak,mert te csak egy emberről beszélsz, a homoszexualitás viszont társadalmi probléma.
"jó dolgába már nincs amit csináljon."
Ezt mondd meg a homoszexuálisnak. Egytől-egyig homoszexuálisnak születtek, nem ők választották. ÉS mikor rájönnek, hogy ők homók, arra is rájönnek, hogy mennyi ostoba szerencsétlen van, akik gyűlölik őket. Minden homónak eljönn a pillanat, hogy heteróvá akar és próbál válni, de nem megy, mert lehetetlen. Sokan elfogadják megukat egyből, de a többség még évekig, évtizedekik szenved.
De bizonyára neked a 'jó dologba", és kedvtelésbe tartozik a kín, a szenvedés.
Én nem hiszek az így született dumába. Szerintem ez csak szöveg.
Most akkor ugy-e írástudatlanak születtünk, akkor mit van mit ellene tenni, ilyenek maradunk. Szerintem ez azért alakul ki valakibe, mert ilyenné akar válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!