Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlimok tulajdonképpem...

Muszlimok tulajdonképpem miért gyilkolnak?

Figyelt kérdés
totál el vagyok veszve a vallásban, semmit nem értek hozzá, azt sem tudom mi merre hány méter. Neten olvasgattam, de ott olyan szövegeket találtam, ami egy minimális alaptudást megkövetel, ami nekem hiányzik. Tudna valaki segíteni? Miért alakultak? Miért csinálják ezt? Mi a céljuk? ISIS micsoda? Kik a terroristák?

2016. jan. 28. 02:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves utolso, mintt alban muszlim mondanek velemenyt az iromanyodrol!

En nem iszok alkoholt, mert Igyekszem teljes mertekben betartani a Koran tanitasait, es a Koranban ovva intenek mindentol ami karos a sajat es/vagy a kornyezetemben elok egeszsegere. Az hogy vannak albanok akik nem igy cselekednek, nem az Iszlamot minositi. Minden embernek vannak bunei,kinek mi. Szamtalanszor olvastam mar a Korant, de meg egyszer sem olvastam sem megkovezesrol sem a tobbi dologrol amit irtal. Marpedig ha a Koranban nem szerepel, akkor az nem muszlim dolog. Egy muszlim egyaltalan nem ol, max allatot, abbol sem barmelyiket, azt is azert hogy megegysk, es meg annak is megvan a szigoru menete hogyan vagjak le az allatot, ami a leheto legkevesebb szenvedessel es fajdalommal kell hogy jarjon az allatnak.

2016. márc. 1. 06:07
 12/13 anonim ***** válasza:

# 10

Szerinted tehát a "Szent Háborúk"-at, a Keresztes Hadjáratokat sem európai keresztények, hanem felekezeten kívüliek, eretnekek, ateisták vívták?

2016. márc. 1. 12:48
 13/13 anonim válasza:

#11 :

Nemtudom te milyen koránt olvastál de amit én olvastam legalább 100 ha nem több helyen említi szószerint hogy meg kell kínozni- ölni azokat akik nem muszlim vallásúak.A link amit küldtem szó szerint idézi ezeket a sorokat a koránból.Ha vetted volna a fáradságot és elolvasod akkor most nem írtál volna butaságot.

Hogy ne keresgélj az oldal menüjében itt van olvasd el.Igaz angolul van de érthető szerintem:

[link]

Ezt bármilyen nyelven olvasod mindenhol egyértelmű hogy miről van szó.Pontosan 109 olyan versszakot emel ki amiben egyértelműen parancsolja a hívőknek a gyilkolást.

A muszlim állat-barát levágásról pedig tudnák mesélni.Pont albán muszlimoknál szokás ha házat építenek a bárány fejét levágják és véresen a ház alapjába helyezik hogy keletre nézzen.Gyönyörű látvány !

#12 :

Hogy jön ez ide ?

2016. márc. 15. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!