Muszlimok tulajdonképpem miért gyilkolnak?
Kedves utolso, mintt alban muszlim mondanek velemenyt az iromanyodrol!
En nem iszok alkoholt, mert Igyekszem teljes mertekben betartani a Koran tanitasait, es a Koranban ovva intenek mindentol ami karos a sajat es/vagy a kornyezetemben elok egeszsegere. Az hogy vannak albanok akik nem igy cselekednek, nem az Iszlamot minositi. Minden embernek vannak bunei,kinek mi. Szamtalanszor olvastam mar a Korant, de meg egyszer sem olvastam sem megkovezesrol sem a tobbi dologrol amit irtal. Marpedig ha a Koranban nem szerepel, akkor az nem muszlim dolog. Egy muszlim egyaltalan nem ol, max allatot, abbol sem barmelyiket, azt is azert hogy megegysk, es meg annak is megvan a szigoru menete hogyan vagjak le az allatot, ami a leheto legkevesebb szenvedessel es fajdalommal kell hogy jarjon az allatnak.
# 10
Szerinted tehát a "Szent Háborúk"-at, a Keresztes Hadjáratokat sem európai keresztények, hanem felekezeten kívüliek, eretnekek, ateisták vívták?
#11 :
Nemtudom te milyen koránt olvastál de amit én olvastam legalább 100 ha nem több helyen említi szószerint hogy meg kell kínozni- ölni azokat akik nem muszlim vallásúak.A link amit küldtem szó szerint idézi ezeket a sorokat a koránból.Ha vetted volna a fáradságot és elolvasod akkor most nem írtál volna butaságot.
Hogy ne keresgélj az oldal menüjében itt van olvasd el.Igaz angolul van de érthető szerintem:
Ezt bármilyen nyelven olvasod mindenhol egyértelmű hogy miről van szó.Pontosan 109 olyan versszakot emel ki amiben egyértelműen parancsolja a hívőknek a gyilkolást.
A muszlim állat-barát levágásról pedig tudnák mesélni.Pont albán muszlimoknál szokás ha házat építenek a bárány fejét levágják és véresen a ház alapjába helyezik hogy keletre nézzen.Gyönyörű látvány !
#12 :
Hogy jön ez ide ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!