Hogy mondhatja valaki azt, hogy a Holokauszt nem igaz?
A föld számos pontján volt holokauszt, amikről alig beszélnek.
Magyar holokauszt is volt szerbiában.
Nem kellene nagy betűkkel kiírni mindet, mert így valószínű, hogy törlik.
Holokauszt még a mai napig is tart, csak most akik ellen elkövették azoknak egy része követi el egy másik népcsoport ellen.
Ja én is olvastam olyat,hogy eltúlzott a tábori áldozatok száma. A természetes halálozást,vagy gyógyíthatatlan betegeket is hozzászámolják. Emellett a meg nem születetteket is. Ugyanis természetes szaporulat és halálozási rátával kalkulálták ki a becsült holokauszt áldozatok számát. (háború előtti és utáni népességszám összevetése) Figyelmen kívül hagyva a háború okozta szélsőséges körülményeket.
Sokan betegségben haltak meg. Sokan a rossz ellátás miatt a háború végén éhhalállal távoztak el. Előbb a Német civil lakosság és Hadsereg kapott meg minden szükségeset,csak aztán jöttek a táborok.
A munkára túl gyenge,beteg,járványokat terjesztő potenciális jelölteket pedig elkülönítették esetleg kivégezték és elégették.
Orvosi kísérletek alanyai voltak.
A halottakat meg peresze égetni kell,amit meg is tettek. Hogy a krematóriumot Auschwitzban a háború után alakították e gázkamrává a Németekre kenve a gyilkosságok azon formáját,vagy már előtte is működött nem én fogom eldönteni,csak mondom hallottam erről is.
Ha volt holokauszt ha nem az tény,hogy kegyetlenül bántak velük. De ez a háborúban mindenkivel így volt. Csupán őket táborokban elkülönítve érte a vész,és nem a porigrombolt városokban és falvakban.
Ja olvasd el amit itt az egyik hozzászóló linkelt.
Jó írás.
Jó a kategóriaválasztás. :)
Mára nyugodtan beszélhetünk holokauszt vallásról.
Vannak dogmái, hírdetői, kijelölt ünnepnapjai, rítusai. A hitetleneket pedig üldözik.
"Bárki, bármit mondhat, szólásszabadság van."
Ez így is van. Egyedül a holokausztról nem alkothatsz véleményt, mert a gondolatrendőrség lecsuk 3 évre.
Figyelj, mindenk azt mond amit akar.Engem ugyan nem fog felidegesíteni valaki aki talán az ország másik végéről kiirja, higy nincs holokauszt... Irtam már egy kérdéshez, felőlem azt is mondhatja, hogy ő Jennifer Lopez , ez sem igaz nyilván akkor ezen is hábirodjak fel?
A lényeg, hogy ne húzd fel magad azon ,hogy mások mit mondanak. Ez a céljuk , szerinted mire megy ki ez a nácizás ? Arra, hogy megbotránykoztassák a nèpet. ők meg akkor fognak füstölögni ha senki nem veszi öket komolyan.
Ha élőben mondja valaki csak bólogass bambán és mond, hogy te meg Benkő Dániel vagy és épp most álltál kezen meztelenül a főtéren. Hadd egye a méreg, hogy valami újat kell kitalálni.
Ha meg itt találkozol írd oda, hogy kit érdekel és jelentsd a modiknak.
Ès el van intézve.Azért írják ki hogy provokáljanak és élvezik a sok kommentet ! Ha sorozatosan törlik őket mihez kezdenek ? A végén meg törlik őket és provokálhatják otthon anyukat.
Hogy egyesek miért mondanak ilyet, annak több oka lehet.
De hogy volt az -biztos-
Jehova Tanújaként, nem egy olyan testvérem van, aki túlélője ennek a borzalomnak, és bizony film is készült erről, :/(Jehova Tanúi szilárdan állnak a Náci támadással szemben)/
Míg a Zsidókat Dávid csillaggal jelölték meg, Jehova Tanúi, igen jól látható Lila három szöggel voltak besorolva. Elmesélték, miket műveltek emberekkel, Izraelitákkal, Romákkal, s velük is.
Bár közel sem voltak olyan sokan de sajnos 2000 Tanú vesztette életét ott.
Különös kegyetlenséggel kezelték a Tanúkat, mivel nekik nem lett volna ok ott lenni, mindössze a hitüket kellett volna megtagadni, S a Hitler kormányt elismerni Isten helyett mint felsőbb hatalmat, s bevonulni gyilkolászni.
az egyik testvérünk 20 évesen a nyaktiló általi halállal nézett szembe, vagy is lefejezték.
De ez még közel sem volt annyira szönyű ahhoz képest, amilyen szadizást a halálig átéltettek emberekkel.
Pl mezítelenül kiállították őket a mínusz fokokba és vízzel locsolták őket, vagy hátra kötötték a kezüket, és így akasztották fel egy kampóra miközben azzal szórakoztak, hogy ha nem nyög fájdalmában, az ott sétáló Őr meghinbálóztatta, s ez is csak egy a sok közül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!