Jehova tanúinál a vének kapnak e képzést azt illetően, hogy hogyan is végezzenek el egy pásztori látogatást?
Ha az alázat lenne az előttem szóló lelkében, nem a gyűlölködés, akkor nem élvezné a felebarátai megalázását,
Röviden:
Kapnak, a neve: szolgálat kiképző Iskola.
1-es min mosolyogsz?
2-es mi van a Bibliában?
3-as a kedvük tartja? Ezzel azt akarod mondani hogy személyes tapasztalataik alapján teszik amit tesznek?
4-es semmit nem találtam erről a "szolgálat kiképző iskoláról"! Vagy nem ez a neve vagy nem is létezik ilyesmi. Kérlek adj egy linket ahol utána lehet olvasni! Saját magam akar
(folytatás egy kis hiba után)
4-es semmit nem találtam erről a "szolgálat kiképző iskoláról"! Vagy nem ez a neve vagy nem is létezik ilyesmi. Kérlek adj egy linket ahol utána lehet olvasni! Saját magam akarok tájékozódni!
5-ös egyenlőre még az sem biztos hogy kapnak képzést!
A gyermek molesztálás egy bonyolult dolog. Állami gondozott gyerekek körében fordul elő a leggyakrabban!
6-os nagyon sajnálom ami veled történt sajnos nem egyedi eset. Sőt Norvégiában szétválasztottak egy családot s ráadásul ezt a gyámügy tette! Norvég apa és román anya. S elvették tőlük a gyermekeket mind az 5 gyermeket! Vallási szála is van a dolognak az a mozgató rugója az egésznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!