Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúinál a vének...

Jehova tanúinál a vének kapnak e képzést azt illetően, hogy hogyan is végezzenek el egy pásztori látogatást?

Figyelt kérdés
Tanfolyam keretében vagy más egyéb módon? Vagy van erre is egy film amit megnéznek és ezzel kész is?
2016. jan. 27. 20:43
1 2
 1/11 KZitus ***** válasza:
23%
:-)
2016. jan. 27. 20:48
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
A Bibliában benne van.
2016. jan. 27. 22:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem kapnak semmiféle kiképzést,úgy intézik ahogy épp a kedvük tartja.
2016. jan. 28. 05:19
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Ha az alázat lenne az előttem szóló lelkében, nem a gyűlölködés, akkor nem élvezné a felebarátai megalázását,

Röviden:

Kapnak, a neve: szolgálat kiképző Iskola.

2016. jan. 28. 08:22
 5/11 anonim ***** válasza:
41%
Biztos, hogy rossz kiképzést kapnak, mert engedik a gyermek molesztálást és azt tanácsolják, hogy mindenki hallgasson, mivel nincs az esetre két tanú. A 29%os nő is ezen a véleményen van, többször írta, majd jön a süket duma, hogy a katolikus egyházban is van ilyen, mintha ez elfedné ezt a mocskos tettet.
2016. jan. 28. 09:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem gyülölködök és nem aláztam meg senkit.Nagyon is jól tudom mit beszélek.Annak idején elszakitottak a családomtól,de ezt már sokszor leirtam ide.És igen a vének néha visszaélnek a helyzetükkel,és önkényesen intézkednek
2016. jan. 28. 13:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Látom le lettem pontozva, de a tanúk a rengeteg bírósági pert akarják magukban semmissé tenni, illetve erre a bűnre adnak magukban feloldozást. Kérdés, hogy ezzel majd hogy számolnak el?
2016. jan. 28. 20:03
 8/11 A kérdező kommentje:

1-es min mosolyogsz?

2-es mi van a Bibliában?

3-as a kedvük tartja? Ezzel azt akarod mondani hogy személyes tapasztalataik alapján teszik amit tesznek?

4-es semmit nem találtam erről a "szolgálat kiképző iskoláról"! Vagy nem ez a neve vagy nem is létezik ilyesmi. Kérlek adj egy linket ahol utána lehet olvasni! Saját magam akar

2016. jan. 28. 20:24
 9/11 A kérdező kommentje:

(folytatás egy kis hiba után)

4-es semmit nem találtam erről a "szolgálat kiképző iskoláról"! Vagy nem ez a neve vagy nem is létezik ilyesmi. Kérlek adj egy linket ahol utána lehet olvasni! Saját magam akarok tájékozódni!

5-ös egyenlőre még az sem biztos hogy kapnak képzést!

A gyermek molesztálás egy bonyolult dolog. Állami gondozott gyerekek körében fordul elő a leggyakrabban!

6-os nagyon sajnálom ami veled történt sajnos nem egyedi eset. Sőt Norvégiában szétválasztottak egy családot s ráadásul ezt a gyámügy tette! Norvég apa és román anya. S elvették tőlük a gyermekeket mind az 5 gyermeket! Vallási szála is van a dolognak az a mozgató rugója az egésznek!

2016. jan. 28. 20:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem állami gondozott gyermekekről beszélek, hanem tanú szülők gyermekeiről, akiket vének rontottak meg és a gyerek hiába szólt, a két tanú szabály miatt ezidáig megúszták a mocskos pedofilok. Azt állítják ezek, hogy a véneket Isten személytelen ereje választja ki. Ha így lenne, akkor nem pedofilokat választana erre a posztra! Hazug banda
2016. jan. 29. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!