Halálért lehet imádkozni Istenhez?
Tehát hogy hamarabb vége legyen? Vagy hogy nekiajándékozhassam annak aki beteg, de szeretne tovább élni? Vagy csak a saját életemre vonatkoztathatom a kérdéseimet? De ha én önként lemondok róla az zsákutca? Nem adhatom neki másnak, aki jobban megbecsülné, vagy többet tudna kihozni belőle?
Nem akarok már tovább élni. Tényleg nem. De sajnos gyáva vagyok meghalni is; ...nem akarok fájdalmat okozni Édesanyámnak sem ha már ennyit küszködött azzal hogy felneveljen bennünket egyedül. Légyszíves a kérdésre válaszoljatok.
Jónás megpróbálta. Tőle megtagadta.
Miből gondolod hogy annyira elrontottad az életed?
Nem adhatod át az adottságaidat...
Én is voltam olyan állapotban, amikor ki akartam szállni. De ez nem az az út amire Isten szán téged! Kiszakadtál a "harmóniából", de erre nem az a helyes válasz, hogy véget vetsz az életednek... csak állj meg egy percre és engedd be Istent!
"Azt hogyan tudom megtenni?"
Úgy hogy vállalod az életed és megpróbálsz ha magad nem is, neki örömet okozni.
Egyébként miért akarsz meghalni?:(
Én szeretném, hogy élj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!