Beszerezheto nyomtatott formaban magyar nyelvu Satani Biblia?
magyarra nincs fordítva, az a nagyon kevés ember aki elolvasta, kb nevet rajta, a többi meg majd nevetni fog ha elmult 14 éves, gyakorlatilag nincs érdeklőség utána, ezért nem is fordítják
én is csak gyűjtői szempontból vettem meg, persze el is olvastam, ha már megvan :D
ha angolul meg akarod venni:
szállítással együtt nincs 2500 Ft
én írtam ugye, hogy olvastam, ne vedd meg összefoglalom a tartalmát röviden
egyrészt fogunk egy 16 éves hülyegyereket, akit belerakunk egy középkorú fickó testéve, na ez LaVey, ő összeszedett pár 16 éves kallódó srácot, akiket koruknál fogva könnyen manipulál, aztán elkezdtek polgárpukkaszó jelmezbe öltözni meg ilyesmit csinálni, persze ők úgy gondolták, hogy ők ezzel kemények mint a kád széle nagyrészük idővel kinőtte, egy kis részük pszichiátriára került, de maradt tuánuk valami amit egyesek sátánizmusnak hívnak, mert ők is annak hívták
úgy gondolták önzőbbik alantas énüket veszik elő, és ezért ők most "gonoszak", pedig kb csak kamaszos a nyavajgás, hogy "muter ne mondjad má' meg nekem, hogy ne cigizzek ez az én testem!" pláne, hogy igazán meredek dolgokat nem csináltak sosem, és ég egy saját "mérsékelten erkölcsös" erkölcsi kódexet is írtak
tehát kb egy álmozgalmat csináltak abból, hogy pl tombolnak bennük a hormonok, ezért felmondják a monogámiát, na de azért érzik, hogy a hagyományos erkölcsök nem véletlenül alakultak ki, szóval a hobbiból buzulást megtiltják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!