Mi a véleményetek Ferenc pápáról?
Figyelt kérdés
2016. jan. 11. 17:32
1/15 anonim válasza:
Nem szeretem.
Katolikus vagyok, de már régen elfordultam ettől az egyháztól.Ferenc pápa marhaságai meg már rá is tettek pár lapáttal.
2/15 A kérdező kommentje:
Én is katolikus vagyok, nekem is nagyon fura ez az ember, nem tudom hova tenni!
Olyan mintha kettős ügynök lenne!
2016. jan. 11. 18:58
3/15 anonim válasza:
Nekem szimpatikus, amit képvisel, bár nem tudom mennyi ebből a marketing. Amúgy azzal nincs semmi gond, ha valaki rájön, hogy az egyház rohadtul nem tudja képviselni Krisztust a dogmatikus-középkori irányvonalon. Ez az irány számtalanszor megbukott, kár bele kapaszkodni. Bár kétségtelen a II. Vatikáni zsinatnak voltak negatív hozadékai, amit Ferenc is képvisel, például liturgikus téren. De ez csak az én szubjektív véleményem. Amúgy érdekes, hogy a kereszténység a maga korában társadalmilag forradalmi vallás volt, ami képes volt számtalan megújulásra, ma meg a legvaskalaposabb nyugati ideológia.
4/15 anonim válasza:
Ferenc Papa a vilagnak akar tetszeni. Jobban erdekli a vilagi nepszeruseg mint azok a konzervativ katolikusok akik meg oriznek valami keresztenyi erteket. Jertek karizmatikus gyulekezetbe, talalkozhattok Jezussal.
5/15 anonim válasza:
Elfelejtette, hogy ő a pápa és azt hiszi, hogy ő valami celeb, akinek az a dolga, hogy kisgyerekekkel pózerkedjen meg populista dumákat nyomjon. Az elején még örültem neki, hogy talán kapunk egy progresszív pápát, de eléggé elszaladt vele a szekér ezzel a bevándorlási krízissel, ami csak azért érdekes, mert olyan kultúrából származó embereket akar befogadni, vagyis inkább befogadtatni, akik arra lettek nevelve, hogy utálják azon értékekre épülő rendszert, aminek ő maga a legszignifikánsabb képviselője. A pápa olyan, mint egy érzelgős öregasszony, aki befogad minden kóbor állatot, közben meg sem fordul a szenilis fejében, hogy ezek össze fogják szarni a lakását.
6/15 aries 2 válasza:
Nem bízom benne. Rengeteg hívőt vezet félre. Ahogy Jézus mondja az üzenetekben: ő maga a hamis próféta.
7/15 anonim válasza:
Sok lejárató összeesküvéselmélet támadja őt sajnos.
Sokan azt hiszik róla, hogy ő a hamis próféta, meg antikrisztus. Ne higyj ezeknek. Ő egy nagyon nehéz időszakban kapta meg a pápaságát, inkább segítségre lenne szüksége.
8/15 anonim válasza:
Ő vegezte a legnagyobb munkat a papak közül,bocsanatot kert a vilagtol a pedofil es a homoszexualitasert amit a katolikus papok vegeztek.Meg az inkvizicioert kene bocsanatot kerjen.
9/15 anonim válasza:
A 8-ast nemkomentaljuk mert szegyeljük!!!
10/15 anonim válasza:
A pápa a jo munkat elvegezte ami dicseretre melto.
Senki nem beszel rola...se Lucifer se Clak kent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!