Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A hitgyülisek és cionista-bará...

A hitgyülisek és cionista-barátokon kívül Magyarországon melyik csoportokra/közösségekre jellemzőbb még az elvakult muszlim gyűlölet?

Figyelt kérdés

2016. jan. 5. 16:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%

Nneduddgi-nak:

Na ,persze.....

Még te írod aki a népnek "hülye arab/muszlim/palesztin propagandáról" prédikál a népnek és még arról is ,hogy a cionisták nem tehetnek semmiről. :)

Válasz:

Nagy-magyar "keresztények" és ezekre hajazó csoportok + a legtöbb neo-protestáns (szerintem).

Üdv!

2016. jan. 9. 20:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Első: mégis hogy jön ide az asatru xDDDDD kb az egész országban van vagy 50 ilyen ember, vagy rosszul tudom? :D
2016. jan. 16. 01:09
 13/19 anonim ***** válasza:

12:12

Az elso a feltett kerdesre valaszolt.

2016. jan. 16. 07:00
 14/19 anonim ***** válasza:

Én azt értem, csak nem értem hogy egy teljesen eldugott, pár tucat ember által követett pogány csoport kinek jut eszébe, aki ezt a kérdést látja xD

Azt hittem, kb senki sem ismeri őket :D

2016. jan. 16. 10:25
 15/19 anonim ***** válasza:
Tegyünk helyre valamit: Izrael NEM bombázza Palesztinát hanem a palesztinok támadják Izraelt, és Izrael megvédeni az állampolgárait! A Hamász pedig a civilek mögé bújik tehát miattuk van rengeteg civil áldozat!
2016. ápr. 28. 17:09
 16/19 anonim ***** válasza:

# 15

Nem igaz.

Ha tudsz angolul ez az oldal részletesen boncolja az izraeli propagandákat:

[link]

2016. ápr. 28. 22:24
 17/19 Caleb válasza:
A HGy nem gyűlöli a muszlimokat. Viszont tisztában van a vallástörténettel és a vallások közötti konfliktussal.
2016. okt. 12. 21:54
 18/19 anonim ***** válasza:
77%

"A HGy nem gyűlöli a muszlimokat. Viszont tisztában van a vallástörténettel és a vallások közötti konfliktussal."

Amikor a HGY szerkesztette dzsihádfigyelőt és hetek.hu-t olvasom akkor nem tűnik úgy, hogy nem gyűlölnék a muszlimokat, illetve, hogy tisztában lennének a vallástörténettel...

2016. okt. 29. 00:52
 19/19 Alex Fly ***** válasza:
Vallastól függetlenül a primitívekre.
2017. szept. 7. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!