Jehova Tanúi tudják, hogy a családtagjaik mikor születtek?
Figyelt kérdés
A gyerekét gondolom mindenki tudja, de a házastársuk és a szülei születési dátumát tudják?2016. jan. 2. 10:21
1/6 anonim válasza:
Igen, a nagymamámét is, az anyukámét, apukámét is., bár sajnos Ők már nem élnek.
A nagymamám 1910. május 8.-án született, 1995-ben halt meg. az apukám 1931, augusztus 23.-án született és 1994 ben halt meg az anyukám 1939, május 10.én született, és egy évvel apukám elött 1993-ban halt meg, a nagy mamám túlélte egy évvel a szüleimet.
az apai mamámét nem tudom, csak arra emlékszem hogy amikor meghalt 5. éves voltam.
2/6 anonim válasza:
Gondolod nekik nem állítanak ki anyakönyvi kivonatot? :D
3/6 A kérdező kommentje:
Gondolom, senkinek nem az a hobbija, hogy az anyukája születési anyakönyvi kivonatát memorizálja. Az első választ köszönöm!
2016. jan. 2. 15:48
5/6 anonim válasza:
Gondolom a kérdés arra akar reflektálni, hogy nem ünnepelhetik a születésnapot, mert a bibliában egyszer ünneplik és akkor is lefejezés törtét.
Ettől függetlenül szerintem tudják és egy nappal később adják oda az ajándékot :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!