Ti hisztek Istenben, vagy bármiféle nem evilági lényben? (+indoklás! )
Szia
Igen, hiszem, hogy létezik Isten.
Aki nem hiszi, hogyan magyarázza a gravitáció létezését, amit soha nem látott, csak érez? vagy a szellőt? vagy a mágneses erőt?
Ezek a dolgok már akkor kitűnően megvoltak, léteztek, és működtek, mielőtt az ember a "tudomány"-ával fölfedezte őket:-)
Az életünk nem létezhetne ezek az Isten által létrehozott csodás dolgok nélkül. És a Teremtő ezt pontosan tudta(még mielőtt az ember tudomást szerezhetett volna arről), hogy nem élhetünk sem mágneses erő, sem gravitációs erő nélkül. És ez csak szösszenet Isten csodáiból:-)
"Aki nem hiszi, hogyan magyarázza a gravitáció létezését, amit soha nem látott, csak érez? vagy a szellőt? vagy a mágneses erőt? "
Mert kimutatható? Nem azért nem hiszünk semmilyen istenben, mert nem látjuk, te nagyon egyszerű.
I-tenbe hiszek.
És Sátán (anno) angyalok létezésében is.
I-ten:
Szerintem reális.
Sátán:
Szerintem reális ,bár én zsidó vagyok és nálunk a reformok a Sátánt (=gonoszságot) nem úgy fogják fel ,mint egy konkrét természetfeletti lény ,hanem inkább ,mint a szeretet,értelem hiánya.
Angyalok:
Én az angyalokra úgy tekintek ,mint I-ten földi megtestesítőire ,de ma már nincs ilyen.
Csak a prófétáknak nyilatkoztatta ki magát.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!