Mely szenteket kedvelitek?
"Nem vagyok sem jehovista, sem new age-s, viszont olvasom a Bibliát. A kérdésemre pedig nem sértegetni kellene, hanem válaszolni. Tehát honnan tudjátok azt, amit csak Isten tud? Tessék szépen válaszolni, mert ha sértésre futja, akkor bizonyára a válasz sem lesz nehéz."
Az a probléma, hogy te magad sértegetsz, és amikor valaki eléd teszi a tükröt, akkor azonnal másokra hárítod a saját hibáidat, Jehova Tanúi pontosan ezt teszik, olyan kérdéseket tesznek fel, és úgy beszélnek másokhoz, hogy maga a mondatokban nincs káromkodás, vagy a másik életére vonatkozó közvetlen sértés, viszont egyértelműen a tapasztaltabb olvasó, egy ennél sokkalta sötétebb, és gonoszabb dolgot fedezhet fel, magát Lucifer sátáni provokációját, tudod én tudom, hogy vannak hibáim, vajon te tudod, hogy legalább annyira bűnös vagy, mint én ?
"Tehát honnan tudjátok azt, amit csak Isten tud? Tessék szépen válaszolni, mert ha sértésre futja, akkor bizonyára a válasz sem lesz nehéz."
Ki mondta azt, hogy tudok bármit is amit Isten?
Válaszolok szépen, és elmondom neked, hogy a mondandód legalább annyira nem krisztusi, mint ahogyan te az enyémet nem tartod annak.
Köszi, hogy többesszámról beszélsz teljesen alaptalanul, mivel egyik egyház tagja sem vagyok, valamint egyik gyülekezettel sem szimpatizálok.
Mielőtt felteszel egy ilyen kérdést ,tisztázd magadban ,hogy mit is jelent az a szó hogy szent,a Bibliában és a Biblián kívül.
Ha a Bibliában ,mit jelentett az Ószv.ben és mit az Újszöv.ben.
Jézus Krisztus,Pál,János,Péter,Jakab,Timóteus,Titusz,Máté,Lukács,és hogy nőket is soroljak,Erzsébet,Mária,Judit,Eszter,Ruth,Debóra,
stb.stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!