Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények! A karácsony...

Keresztények! A karácsony ünnep és a szexualitás vegyítése bűnnek számít?

Figyelt kérdés

Itt most arra gondolok ,hogy ha karácsonyfa mellet ,illetve ha a férj vagy feleség beöltözik karácsonyi jelmezbe.

Kérdésem NEM provokatív ,csupán érdekel ,hogyan vélekednek erről a keresztények.

Leginkább katolikusok ,de más keresztények,karácsonytartók + e témában jártasok válaszát szívesen várom.

Provokatív ,illetve keresztényekre nézve sértő válaszokat azonnal jelenteni fogom a moderátoroknak.

További kellemes és békében telli karácsonyt kívánok! :)

2015. dec. 26. 18:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egy időben a katolikus egyházban a szex az év bizonyos napjain bűn volt még házasságban is, de ezek nem ünnepek, hanem böjti napok voltak. Úgyhogy akkor is lehetett karácsonykor szexelni.
2015. dec. 26. 21:44
 12/15 szp72 ***** válasza:
Hogy mi? Férj és feleség beöltözik Szent Józsefnek és Szűz Máriának és úgy látnak neki a testi együttlétnek? Szerintem ez egy párját ritkító perverz baromság.
2015. dec. 29. 05:52
 13/15 A kérdező kommentje:

12-es

Hol olvastál ilyet?

Én mikulásról írtam ,nem pedig Józsefről,Máriáról. -.-

2015. dec. 30. 02:38
 14/15 szp72 ***** válasza:
A mikulás elvileg Szent Miklós püspök lenne, így felfogva szeretkezni biztosan egy nagy baromság. Ha azonban pusztán, mint télapó vagyis valamilyen mesefigurának felfogva talán elmegy.
2015. dec. 30. 16:59
 15/15 A kérdező kommentje:

Amúgy csak kérdeztem ,nem akartam senkit se provokálni.

Lásd: "Kérdésem NEM provokatív ,csupán érdekel ,hogyan vélekednek erről a keresztények."

Jobb lenne ,ha kérdezés nélkül elkezdenék dugni Mikulás ruhába?.....

Na látod!

2015. dec. 30. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!