Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ateisták, tudom hogy ti nem...

Ateisták, tudom hogy ti nem hisztek benne, de tételezzük fel hogy létezik a Sátán. Ha ti a helyében lennétek, hogyan távolítanátok el az embereket Istentől?

Figyelt kérdés
Például elhitetnétek-e velük hogy Sátán nem létezik?

2015. dec. 14. 14:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

kérdező, nem semmi, már válaszoltam.

#9, örülök, hogy jobban ismered a véleményemet, mint én...

2015. dec. 17. 13:58
 12/13 anonim ***** válasza:

ha az élet egy próbatétel, akkor nyilván a sátán tudja, hogy pontosan mi az a bizonyos próba és hogy kell rá edzeni, gondolom ezektől igyekszik távoltartni mindenkit, bagatelizálni, ellenkező hatású dolgokat kelemesnek tartani

pl ha valaki egy fizikai vizsgán akarnék elbukatni akkor mondanám ,hogy azért ne hajtsa túl magát, nem baj ha kihagyott egy edzést, úgy szervezném a dolgokat, hogy keresztezze az edzését, a kajálásra is mondanám hogy azért nem kell ilyen szigorúan tartani az étrendet, messze van még a vizsga, nem lesz nehéz a vizsga, sok édességet tolnék az orra alá

gondolom ilyesmi, ha feltételezzük hogy van sátán az is bizto ilyesmiket csinál csak inkáb lelki dolgokkal

2015. dec. 17. 20:54
 13/13 A kérdező kommentje:

"pl ha valaki egy fizikai vizsgán akarnék elbukatni akkor mondanám ,hogy azért ne hajtsa túl magát,"

Ebben az esetben az illető tudja hogy vizsgázik. Szerintem célravezetőbb elhitetni vele hogy nem lesz vizsga. Ha ez sikerül onnantól már a Sátánnak igazából nincs is vele teendője.

2015. dec. 18. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!