statisztikát csinálsz?
orthodox keresztény
Papíron római katolikus és h.n. adventista, mivel ez utóbbi felekezetbe való megkeresztelésem után a katolikusok egyházból nem töröltettem magam. (egy időben terveztem, de aztán abbamaradt.). Ma h.n. adventistának vallom magam.
De szívesen tanulmányozom a kereszténységet, különösen az Óegyház időszaka érdekel. Ezért is kezdtem el ismerkedni az ortodox kereszténységgel, mert az nagyban épít az ókori egyház mintájára.
Szintén ortodox keresztény.
Ha tényleg statisztikát csinálsz, akkor jelenleg kicsit felül vagyunk reprezentálva az országos átlaghoz képest :)
Humanisztikus zsidó.
És a zsidó szokásokhoz híve kérdésre kérdés:
És te kérdező? :)
Papíron római katolikus keresztény. Egyébként nem tudom, talán semmilyen.
De a kereszténységgel nincsen komolyabb bajom, nem tartom károsnak. Egyszerűen inkább azzal foglalkozom, hogy van egy értékrendem, egy életem, és abból szeretném kihozni a maximumot. Amennyiben lehetséges, másoknak is ezt kívánom, vagy ha tudom szolgáltatom. Nem hiszek a lemondásban, csak a megosztásban. Az életet úgy kell leélni, hogy legyen jelenünk. Akinek nincs jelenje, nincs múltja és nincs jövője. Hogy ki mit ígér vagy mivel fenyeget a jövővel kapcsolatban, az meg nem érdekel. Bizonyítsa meg és magyarázza meg. Minden tanácsra, érvre nyitott vagyok. A babonák és fenyegetések nem érdekelnek. A szabadságban hiszek, de olyan értelemben, hogy mindenkinek jár. Tehát nincs jogom másnak a szabadságát elvenni.
Hivatalosan római katolikus, bár nem vagyok hívő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!