Aki öngyilkosságot követ el, az tényleg a pokolra jut?
Az, hogy valaki megbánja az addigi bűneit, és rögtön elköveti az egyik lehető legnagyobbat, mit változtat szerinted?
Az én hitem szerint egyébként nem, senki sem kerül automatikusan pokolra.
Szia!
Mindenki, aki meghal a pokolba jut a Biblia szerint, mert a pokol (seol, hádész) és a sír váltófogalmak a Bibliában.
A jó hír az, hogy mindenki feltámad egyszer a pokolból (sírból), a nagy kérdés, hogy az életre, vagy a halálra.
Aki öngyilkos lesz, az kifejezi, hogy visszautasítja az életet, amit Isten adott neki, ezért én úgy gondolom, hogy nem az életre fog feltámadni.
Üdv. Péter
# Péter
"Mindenki, aki meghal a pokolba jut a Biblia szerint, mert a pokol (seol, hádész) és a sír váltófogalmak a Bibliában."
Ez egyáltalán nem igaz.
Ha közben megbánta az öngyilkosságot is, de már nem tudja megakadályozni, akkor elkerülheti a pokolt.
Vagy, ha depressziós, akkor azt az Isten is látja, és nem rója fel bűnül.
"Pontosan oda jut mint akit a szívroham visz el. Sírba! Ezek a halál utáni mesék.. Hihetetlen, hogy felőlit emberek azt hiszik létező dolgok ezek.."
Hihetetlen, hogy felnőtt ember nem tud helyesen írni, de az meg annál is hihetetlenebb, hogy mindenféle háttértudás nélkül ide jössz osztani azt észt olyan embereknek, akik hiszik, és tapasztalják a Mindenható erejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!