Keresztény nők is olyan anyagiasak, mint a világiak?
Van köztük ilyen is, meg olyan is...
Tudom hogy nem leszek népszerű, de nyíltan ki kell mondani, hogy a nőknél az anyagiasság genetikailag kódolt... már csak azért is, mert ahhoz, hogy gyereket szüljenek stabil anyagi háttér kell (vagy legalább is kellene).
Persze vannak olyan nők, akik nem anyagiasak. Ők vagy közel emberfeletti módon túlléptek a korlátaikon (ami rendkívül tiszteletre méltó), vagy szimplán hülyék (ami elég gáz, de azért szerethető dolog).
A "lelkiekben gazdag" az a hétköznapi nyelvhasználat egyik szófordulata, keresztényi értelemben ez a szófordulat nem használatos.
A kereszténység a hegyi beszéd óta "lelki szegénységről" beszél, mint pozitív értékről. De ez nem feltétlenül ellentéte a hétköznapi értelemben vett lelki gazdagságnak. :)
a nemkeresztények sem feltétlenül azok
de arányaiban jobban jársz a keresztény nőkkel, nem csak ebből a szempontból, pl nem akarnak rajtad új feminista forradalmat vívni, nem kell dilemmáznod mennyit dícsérd hogy önbizalomhiányos se legyen de egót se növesszen aminek következtében azt hiszi jobbat érdemel, ismer olyan fogalmakat mint hűség, társként és nem státusszimbólumként tekint rád
stb stb
#6: a nem keresztény nők között is van sok, aki megfelel ezeknek a kritériumoknak, és a keresztények között is akad, aki megcsalja a férjét, meg feminin forradalmat akar rajtad végrehajtani (vagy mi). A kereszténység nem erről szól.
Ráadásul ha nem vagy keresztény, és egy hívő nőt veszel el, az vasárnaponként templomba fog járni, és állandóan rágni fogja a füled, hogy kísérd el, érdekeljen a vallása, miért nem élsz keresztény életet, fogadd be Jézust a szívedbe, meg hasonlók. Ez az elején még át is léphető, de hosszú távon azért nagyon fárasztó tud lenni.
jajj nem hiszlek el, azthiszem mielőtt a válasz érdemi részét leírtam már lefutottam a polkorrekt köröket... de akkor mégegyszer
a nemkeresztény nők sem anyagiasak, csak a hangos kisebbséggel találkoztál
na megvolt
és mint írtam arányaiban kell nézni, nagyobb esélyed van korrekt nőt találni keresztények között, persze ott is megszívhatod és a nemkeresztények közt is rohangál 1-2 kiválóság
tudod! lehet hogy budán kirabolnak, lehet hogy a 8. kerület leglepusztultabb környékén csúnyán sem néznek rád, benne van a pakliban mind a kettő, de azért szerintem mégis inkáb budán sétálgatnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!