Az alábbi linkben olvasható cikkel kapcolatban kérdem, hogy mi a materilaista "nem csoda jellegű" válasz a dologra?
mielőtt valaki beszólna: valóban ilyen komoly intézkedések történnek a csalás kizárására, valóban nem éget a láng fél órán át, ezt tapasztalatból tudom, tehát az tipikus "csalás az egész" szintű válaszokat kérem mellőzni
a szkepszisemet mindössze annyi magyarázza, hogy valljuk be ez mégis olyan nehezen hihető dolog, mint minden ami ellenkezik a hétköznapi tapasztalatainnak, nem arról van szó, hogy ne hinnék a kísérleti tapasztalatnak.
Elolvastam még egyszer. De, szerintem ezt írtad.
Te:
"Bármiféle szimbólum lényege az, hogy szellemi tartalmakat jelenít meg ebben az anyagi világban. Az teljesen sokadlagos dolog, hogy a szellemi tartalmak megjelenésére van-e természettudományos magyarázat, vagy nincsen. Ez a dolog lelkiségi üzenetén semmit nem változtat."
Én:
"a hívőnek a lelki üzenet elég ahhoz, hogy csodának tartson valamit."
Szerintem a kettő ugyanazt jelenti. Hogy nektek ahhoz, hogy csodának tituláljatok valamit, nem a természettudományos magyarázat a fontos, hanem a szellemi/lelki tartalom. Nem? Ha nem, akkor kérlek fogalmazd át úgy, hogy számomra is érthető legyen a különbség.
én a szólásszabadság híve vagyok de a szólásszabadság nem azt jeletni, hogy a farkaddal csapkodhatod azt ami emberek millióinak fontos
vagy kezdj el színvonalas de legalábbis KRITIKAI atitüdöt felvenni vegy inkáb ne írj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!