Melyik vallás teljesíte be napjainkban a vég előtti utolsó próféciát?
A vég előtti jelekre vonatkozóan Isten Fiának szava az irányadó;
"Az emberfiának eljövetele
25Jelek lesznek a Napban, a Holdban és a csillagokban, a földön pedig kétségbeesett rettegés a népek között a tenger zúgása és a hullámok háborgása miatt. 26Az emberek meghalnak a rémülettől, és a világra zúduló szörnyűségek várásától. Az egek erői megrendülnek. 27Akkor majd meglátják az Emberfiát, amint eljön a felhőben, nagy hatalommal és dicsőséggel. 28Amikor ez teljesedésbe kezd menni, nézzetek fel, és emeljétek föl fejeteket, mert elérkezett megváltásotok ideje."
Lk 21,28
"emeljétek föl fejeteket, mert elérkezett megváltásotok ideje.""
Vagyis örülnünk kell a parusziának, Urunk Második Eljövetelének.
Ellentétben jehova hamis tanúival, akiknek minden okuk megvan a félelemre!
a királyságnak ezt a jó hírét már a szektátok megalakulása előtt jó pár 100 évvel is prédikálták az egész földön
de a próféciákban valóban benne vagytok, mint akik üldözik Krisztus egyetlen Egyházát
"átjelentkezek katolkusnak, jó? :-)"
Képes lennél elárulni a hited, még csak gondolatban, feltételezésben is? Én katolikus vagyok, de nekem bizony egy ilyen kijelentés után nehéz lenne elszámolnom a lelkiismeretemmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!